Am un copil de 6 ani,nu am fost casatorita cu tatal lui.Doresc drepturi depline asupra lui,fara a cere pensie alimentara.M refer la a iesi din tara,de a nu depinde in orice problema de tatal lui.El este de acord,cum se procedeaza pentru a simplifica cat mai repede acest lucru? Multumesc anticipat
Veti administra probe in dovedirea actiunii-inscrisuri, martori (care nu pot fi rude si afini pana la gradul 3 inclusiv), interogatoriu si ancheta sociala.
Cu alte cuvinte, nu este un impediment daca paratul nu se va prezenta pentru a-si exprima acordul cu privire la admiterea actiunii.
Singurul impediment daca putem sa-l numim asa ,este faptul ca aceasta actiune este de competenta judecatoriei in a carei raza teritoriala domiciliaza paratul.
Relatia de concubinaj
ebe
Stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect, insa as dori o precizare: care sunt urmarile, din punct de vedere legal, daca, in urma relatiei de concubinaj, ... (vezi toată discuția)
Custodie
Mihaela Filipiuc
Am un baietel de 1 an si 10 luni, iar cand acesta avea 4 luni m-am despartit de tatal lui. Atat inainte cat si dupa separare am fost si sunt in continuare ... (vezi toată discuția)
Copil
mihaelamikimihaela
incredintarea bebelusului de 10 luni cui ii ramane in caz de despartire a doi parinti necasatoriti? mamei sau tatalui?sunt impreuna de aproape 2ani,el e ... (vezi toată discuția)