avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discriminare salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discriminare salariat

Este considerat discriminare daca salariatii completeaza la angajare sau pe perioada cat sunt angajati o declaratie prin care trebuie sa declare daca au rude in companie ?
Cel mai recent răspuns: alexzander80 , utilizator 09:14, 15 Septembrie 2011
Multumesc mult pentru pareri. Exact cum a spus si freeelis, cred ca este discriminare numai daca esti concediat pe acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de eficient este consiliul national pt combaterea discriminarii? curaj curaj As vrea sa convenim o data pt totdeauna daca tratamentul preferantial, inegal este considerat o forma de discriminare. Daca da, si daca merg si eu si inca o ... (vezi toată discuția)
Pare simplu dar e complicat. care este dreptul comun ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am dat peste urmatoarea problema. Art.27 din OUG 137/2000 face referire la faptul ca persoana care se considera discriminata se poate adresa ... (vezi toată discuția)
Discriminare la locul de munca sau nu? paul_sonea paul_sonea Buna ziua. Va scriu cu o nelamurire. Astazi la locul de munca am primit un avertisment verbal de la serviciul Resurse Umane, prin care mi se comunica ca un ... (vezi toată discuția)