Avlavil, nu mai fi atat de siderata de ceea ce veziSi pentru ca s-a intamplat sa fiu pe net, completez ce am uitat sa spun cand ai avut acea impresie proasta ca eu asi fi deranjat de opiniile puse pe acest forum, in calitate de avocat! Opiniile exprimate de avlil le-am apreciat cum trebuie, esti tare pe forum, stii ce stii si te exprimi ca atare! Din cauza asta te felicit! Noi doi nu avem de impartit nimic,doar Insula serpilor, daca vrei? Era o gluma!
Vai de mine... cine v-a facut minunatia asta de contract?
E asa de bun, ca amesteca asa de bine vanzarea cu intretinerea, spunand (niciun student n-ar spune asta) ca intretinerea e pret al vanzarii... :slap:
Jlnic... Si, teoretic, nestabilind care parte e vanzare si care e valoarea intretinerii... ar trebui expertiza ca sa se vada care e situatia juridica a celor doua parti, care e predominanta ca valoare a obligatiei... :(
Vai de el contract... si clauza aia din final... ce e cu renuntarea aia, ca nici nu specifica de ce renunta... mai bine nu aparea, e mai prost ca e trecuta, ca si cum el ar trebui asistat, dar refuza... :sorry:
Repet: cine a facut contractul?
~ final discuție ~