avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul Cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul Cod penal

Poate cineva sa imi spuna daca in noul cod penal sau civil(macar),sunt protejati cei care au facut greseala sa gireze cu bunuri imobile,pe unii,la fel de fel de banci Acum dupa ce sau vazut cu plinul facut,aceste persoane au dat bir cu fugitii.
Cel mai recent răspuns: Mircea Popescu mircea , Avocat 21:45, 18 Septembrie 2011
nu.codul penel nu va protejaza. va puteti pierde si capul daca nu va treziti .

acum serios.eu am alta opinie .

exista un principiu de drept:imbogatirea fara justa cauza ,just temei .

im principiu cel pe care l-ati girat si-a marit patrimoniu .
si asta in timp ce dvs vi-l diminuati. pt ca bancile au tot dreptul (chiar si moral) sa se-ndrepte impotriva bunurilor dvs (prin executare silita) pt asi recupera imprumutul.

insa ulterior dvs puteti proba in instanta (cu contractul de imprumut) faptul ca ati platit in locul altuia.si-i puteti cere banii inapoi.

consultati un avocat .
sigur,doar solutia asta a mai ramas.multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
se numeste "teapa", ori asa ceva nu este prevazut de codul civil sau penal #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema impreviziunii in noul cod civil Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Afara de o multime de lucruri criticabile noul cod civil mai contine si lucruri bune. Un exemplu este introducerea teoriei impreviziunii [quot]Art. 1.271. ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar anterior noului cod civil. invocarea impreviziunii Modern Modern Se poate invoca situatia de impreviziune intr-un credit ipotecar in franci elvetieni avand in vedere faptul ca la momentul semnarii contractului (anul 2008) ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru un avocat specializat in probleme bancare Adrian Constantin Adrian Constantin Aveti cunostinta de jurisprudenta in \" teoria impreviziunii\" , sentinte obtinute in Romania si in Comunitatea Europeana ? Nota : teoria impreviziunii , ... (vezi toată discuția)