Exista urmatoarea situatie: tatal a anuntat telefonic ca in data de 1 octombrie 2011 va apela la executare silita, executare ce urmeaza sa-mi fie comunicata de catre un executor. Exista pana in acest moment 3 dosare penale solutionate cu NUP (deschise de fostul sot impotriva mea pe motivul nerespectare program vizitare minor) si exista un al patrulea dosar penal deschis in cadrul caruia, la solicitarea procurorului, un ofiter a audiat minora care i-a povestit cum o bate tatal ei cand ea plange dupa mama, si ca ea nu vrea sa mai plece cu el.
In aceste conditii pot contesta executarea silita, aratand cu inscrisuri toate cele povestite mai sus, in termenul de 15 zile prevazut?
Consider ca o executare silita ar traumatiza in mod inutil un copil care a urmat deja un an de consiliere psihologica.
Va multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra la acest topic. Datorita acestor raspunsuri am obtinut suspendarea provizorie a executarii silite in baza cererii de suspendare provizorie:
"Solutie: Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executării silite până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul contestaţiei la executare. Irevocabilă."
Intrebarea mea este: aceasta decizie a judecatoriei de suspendare provizorie poate fi atacata in vreun fel de partea adversa, in acest moment? Inca nu mi-a venit comunicarea de la judecatorie, am citit decizia pe site-ul judecatoriei.