avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita program vizitare minor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita program vizitare minor

Exista urmatoarea situatie: tatal a anuntat telefonic ca in data de 1 octombrie 2011 va apela la executare silita, executare ce urmeaza sa-mi fie comunicata de catre un executor. Exista pana in acest moment 3 dosare penale solutionate cu NUP (deschise de fostul sot impotriva mea pe motivul nerespectare program vizitare minor) si exista un al patrulea dosar penal deschis in cadrul caruia, la solicitarea procurorului, un ofiter a audiat minora care i-a povestit cum o bate tatal ei cand ea plange dupa mama, si ca ea nu vrea sa mai plece cu el.
In aceste conditii pot contesta executarea silita, aratand cu inscrisuri toate cele povestite mai sus, in termenul de 15 zile prevazut?
Consider ca o executare silita ar traumatiza in mod inutil un copil care a urmat deja un an de consiliere psihologica.

Cel mai recent răspuns: laau , utilizator 09:37, 1 Noiembrie 2011
Va multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra la acest topic. Datorita acestor raspunsuri am obtinut suspendarea provizorie a executarii silite in baza cererii de suspendare provizorie:

"Solutie: Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executării silite până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul contestaţiei la executare. Irevocabilă."

Intrebarea mea este: aceasta decizie a judecatoriei de suspendare provizorie poate fi atacata in vreun fel de partea adversa, in acest moment? Inca nu mi-a venit comunicarea de la judecatorie, am citit decizia pe site-ul judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vizite minor any86 any86 Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspunda un executor judecatoresc. Am primit ieri somatie de executare silita vizite minor, dar am unele ... (vezi toată discuția)
Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita program vizitare minor demarat pe vechiul cpc dar fara finalitate + contestatie la executare cu termen in prezent lonita lonita Buna ziua. As dori sa supun atentiei urmatoarea speta. Am pus in executare o hotarare privind \\"[i]program vizitare minor[/i]\\" in luna noiembrie. ... (vezi toată discuția)