avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum imi dau seama daca am permisul anulat sau suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum imi dau seama daca am permisul anulat sau suspendat

Buna seara!
Acum un an si ceva de zile,am condus sub influenta bauturilor alcoolice si am fost oprit de Politie.Mi-au pus etilotestul si aveam 0.64g in aerul expirat,apoi m-au dus sa fac probele biologice. Dupa probe,m-au lasat sa plec.
In momentul in care m-au oprit,n-aveam actele la mine.(permisul si buletinul)
Trebuia sa predau permisul in 2-3 zile,dar nu l-am dus! (din diverse motive)

Intrebarile mele sunt:
1. Cum imi dau seama daca am permisul suspendat sau anulat?
2. Ce s-o fi hotarat in cazul meu?...
3. In octombrie imi expira buletinul si vreau sa stiu daca patesc ceva cand ma duc sa-l schimb...

N-am primit nici-o citatie sau altceva de genul asta!

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!
mie mia fost retinut permisul si apoi mi lau dat inapoi.si se continua procesul.
@ matrix
la dvstra e vorba probabil de vreo contraventie,nu are legatura cu situatia in care se intocmeste dosar penal,eventual descrieti situatia.
matrix_xxx a scris:

mie mia fost retinut permisul si apoi mi lau dat inapoi.si se continua procesul.

Pentru a primi informatii mai multe si mai concrete detaliati situatia.

am condus in timp ce aveam permisul suspendat si am avut un accident cu un motociclist.Eu m-am speriat atunci si am plecat.precizez ca el m-a lovit.apoi am avut proces el recunoscand ca a intrat in mine si si-a retras plangerea.avocatul care ma reprezentat mia zis sa merg sa imi ridic permisu si se continua procesu.eu acuma am permisul si de la politie nu am primit nici o instiintare precum ca nu pot sa mai conduc.imi puteti da un sfat . va multumesc
Daca ati condus si aveati permisul suspendat ar trebui sa aveti dosar penal,ce spuneti dvstra aici nu are sens.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat JosefC JosefC Buna ziua.Va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari. Am fost oprit de politie conducand in stare de ebrietate.La alcool test, mi-a iesit 0,66g/L in ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si cu nr provizorii expirate Rus Norbert Rus Norbert Buna,Ma numesc Rus Norbert si in data de 26.04.09 am avut o urgenta si a trebuit sa ma deplasez cu masina intr-o alta localitate situata la 40km de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)