avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a unui apartament mostenit
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a unui apartament mostenit

Buna ziua
Detin o mica parte dintr-un apartament care a apartinut parintilor. Tata a decedat iar partea lui s-a impartit mie,mamei si celor 2 frati. Deci detin din el un sfert din jumate,dar nu am contract de vanzare-cumparara doar din succesiune reiese treaba asta. Se poate executa silit de catre banca partea mea de apartament?Va rog un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 08:08, 18 Septembrie 2011
Creditorii pot cere iesirea din indiviziune.
Ce inseamna sa iasa din indiviziune?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
mihaelaDim, utilizator
Iesire din indiviziune = Partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietari apartament - iesire din indiviziune Jurist TM Jurist TM Buna seara! Am urmatoarea speta: doi frati coproprietari ai apartamentului mostenit de la parinti. Unul vrea sa vanda, celalalt nu. Cel care se opune vanzarii ... (vezi toată discuția)
Vanzare drept de succesiune pitikudj pitikudj Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta.Sunt mostenitor prin certificat de mostenitor a unei cote parte dintr-un teren arabil la care nu s-a facut carte ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt credit neachitat raulroca raulroca Buna ziua, Am un credit restant (13,000 lei) de mai bine de 8 luni (nevoi personale, fara giranti, garantii, etc.), iar recent, am intocmit impreuna cu ... (vezi toată discuția)