avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier incadrat tendentios..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier incadrat tendentios..

sunt in trafic cu un auto,masina nu mai are asigurare valabila,deci este expirata,vine un motociclist imi loveste usa din partea soferului,imi ia oglinda ,sunt aproape de o intersectie,lovesc un auto din parcare,am avut cred un soc ,n am realizat ce s a intamplat decat cand am vazut ca nu mai am oglinda,intru in dreapta si mareintorc in locul unde am simtit izbitura,...era un tanar de 20 cu motocicleta,cazuta,el a fost pe picioare,putin zgariat la genunche,...il iau si mergem impreuna la politie si anuntam accidentul.totul a fost ok,s a facut un proces verbal,dupa trei zile ma cheama,imi suspenda permisul,asta se intampla in aprilie,si imi spune ca ma incadreaza la fuga de la locul accidentului...asta este un proces penal...cu tanarul m am impacat sa i dau cateva mii de euro dar in rate ,cerea mult mai mult,voia sa si cumpere o motocicleta noua...am vrut sa i o repar,n a fost de acord--si a retras plingerea,fara aiba vreo pretentie,in prezent sau pe viitor...masina din parcare am reparat o pe cheltuiala proprie,...masina nu era a mea ci a fratelui meu...cea care a fost implicata in accident..ce pot sa fac
nu mi convine,ca politistul l a sfatuit pe copil sa mearga sa ceara concediu atat cat sa poata sa imi faca dosar penal

ce stiti...cum sa intru in proces
ce trebuie sa fac
sunt si eu tanar ,am 26 de ani sunt prof.de sport si nu lucrez...nu obtin catedra ca asa este...fac antrenament (fotbal) cu scolari si prescolari ,gratis.cine a trecut prin asa ceva,sa mi dea o solutie,sau un expert poate imi deschide ochii,si ma ajuta sa ies din cosmarul asta...sigur imi fac probleme ca nu lucrez,si am pus parintii la cheltuieli,asa de mari...si multe alte suparari in fam...
Cel mai recent răspuns: herminalucia , utilizator 03:08, 20 Septembrie 2011
va multumesc.de mult nu am mai dormit cum ar trebui..mi ati dat o gura de aer...eu sunt fotbalist si prof de sport,poate am folosit cuvinte neortodoxe,in prezenta politiei,dar numai dupa ce m au chemat sa mi ia permisul,si asta dupa trei zile,...imi spunea ca s au consultat ba cu unul ba cu altul si ca ar fi normal sa mi l ia ca am parasit locul..."a fost normal",eu am luat victima si impreuna am fost la politie,nu puteam fi prezent in acelasi timp in doua locuri...rupta din context,declaratia cuiva ar putea fi in folosul politiei...am intrebat si eu ca prostul atunci ,daca primesc un proces verbal...mi au zis ca nu..nici pina azi nu am
mi au spus ca este unul special..care merge direct la procuror...,na,eu la fotbal ma pricep,la restul sunt pe din afara..pot sa mi spuna verzi si uscate....ma bucur ca existati,sincer....am sa vorb cu un avocat...multumesc din suflet...
voi reveni ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)
Acuzat de vatamare corporala din culpa ElenaHategan28 ElenaHategan28 Buna ziua, Eu si sotul meu ne confruntam cu o problema pe care noi o consideram banala, dar se pare ca nu e nici pe departe asa. In seara de 23 Oct.2013, ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)