avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine trage curentul??!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine trage curentul??!

Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa tragi curent,ultima casa unde este curent e destul de departe..intrebarea mea este:Are Primaria sau altcineva obligatia sa traga curentul pe domeniul public inteleg prin asta pe strada pina la teren sau nu.Noi cei care am cumparat terenuri trebuie sa ne adunam si sa facem si inafara proprietatii noastre?Oare stie cineva??va multumesc,o zii frumoasa:)
Cel mai recent răspuns: xx_fabian , utilizator 09:36, 14 Decembrie 2017
Eu in 2013 am platit un bransament 150 de m cu 3 stalpuri, acum a construit cineva langa mine o casa si a venit electrica si ia legat curentul de pe bransamentul meu, unde gasesc in lege ce scrie despre acest lucru? eu asa stiu ca trebuia sa predea o hartie de la notar prin care eu sunt de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Stalp de iluminat in fața proprietății Claudiu1992 Claudiu1992 Bună ziua. Locuiesc la o adresa unde nu exista stalp de iluminat in fata proprietății. Ma pot adresa primăriei cu o cerere sau cum pot proceda de a ... (vezi toată discuția)
Bransament electrica constructie noua Florentina Miloiu Florentina Miloiu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia data! Am o casa in constructie in faza la rosu cu actele la zi. In anul 2017 am incercat sa fac ... (vezi toată discuția)