avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua capacitate (hala) de productie, care presupune, printre altele, achizitionarea de utilaje necesare operatiilor tehnologice aferente productiei.
Cel mai recent răspuns: danasrl , utilizator 10:06, 26 Septembrie 2011
Stimat Domnule.
Ati intrebat deja cum se ajunge la bani de miliardari (in €) in Romania ?
Va rog raspundeti.
Mai tinesti minta la caricatura de "Salutar Romanesc" ?

Cu "stima" #-o
Hans van Weezel
hvweezel@gmail.com
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
hvweezel, utilizator
Buna seara! Da pt caen 2511 se pot accesa fonduri nerambursabile pana la cota de 70% din valoarea eligibila a proiectului. Trebuie sa luati legatura cu o firma de consultanta in domeniu... Va poate intocmi toata documentatia necesara accesarii fondurilor.
Daca va intereseaza mai multe detalii, va pot da un link la o astfel de firma de consultanta.
Buna ziua , imi puteti da un link ptr o astfel de firma de consultanta ?
Eu am CAEN 4941 . Doresc sa construiesc un depozit frigorific si sa achizitionez camioane de distributie frigorifice ptr produse alimentare perisabile .
Lasati-mi o adresa de mail sa va pot trimite un link. Nu stiu daca pot spune aici... sa nu se considere reclama...
O zi buna!
Buna ziua!

Nu ati precizat daca firma are are sediul social in mediul rural sau in mediul urban. Este foarte important deoarece in functie de locatie puteti accesa diferite programe.

Pentru codul caen 2511 - Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, daca firma este in mediul rural puteti accesa masura 312 din PNDR, pentru care se fac cateva modificari in momentul de fata, prin care se doreste marirea cotei sprijinului nerambursabil, pentru activitati productive non agricole:
"Intensitatea ajutorului public nerambursabil va fi de până la 90%* din totalul cheltuielilor eligibile şi nu va depăşi:
• 50.000 Euro/proiect dacă beneficiarii sunt persoane fizice autorizate
• 200.000 Euro/proiect pentru alte micro-întreprinderi, pentru investiţii în sectorul producţiei non-agricole , pentru serviciile medicale şi sanitar-veterinare"


Pentru codul caen 4941 Transporturi rutiere de mărfuri , daca firma se afla in mediul rural atunci putetii accesa masura 312 din PNDR pentru care :
"Intensitatea ajutorului public nerambursabil va fi de până la 70%* din totalul cheltuielilor eligibile şi nu va depăşi:
• 50.000 Euro/proiect dacă beneficiarii sunt persoane fizice autorizate,
• 100.000 Euro/proiect pentru micro-întreprinderile care îşi desfăşoară activitatea în sectorul transportului rutier."


In momentul de fata sesiunea este inchisa urmand a se deschide fie la sfarsitul anului, poate decembrie, sau cel mai probabil la inceputul anului viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)