Buna ziua,
Am si eu o intrebare ...si o poveste de spus.
Mama mea a murit acum 8 ani. Eu cu tatal meu (care acum 14 ani a suferit un accident vascular in urma caruia a ramas cu semiparalizie si a fost afectat psihic) am ramas in apartamentul care este pe numele mamei si al lui. M-am casatorit, am si un copil, locuim cu el. De un an nu ne mai putem intelege cu tatal meu, bea foarte mult, face scandal, vrea sa ne dea afara din casa. Intrebarea mea este daca am dreptul la o cota parte din apartament. In cazul in care plecam sunt sigura ca in maxim 6 luni face o prostie...aduce chiriasi sau vinde apartamentul. Stiu ca trebuie facuta succesiunea si el, ca sot supravietuitor are dreptul la partea lui 50% + 1/4 din partea mamei. am dreptate? Eu cum pot sa intru in posesia celor 37.5 % ale mele?
Succesiune
3my
buna ziua. am o problema : tatal meu a murit acum 2 ani si ceva. mai am o sora , iar mama acum traieste cu alt barbat . noi, copii suntem plecati in ... (vezi toată discuția)
Partaj
Cristina0098
Buna ziua ma intereseaza daca pot face partajul casei cu mama tatal este decedat iar eu cu mama nu mai putem locui impreuna ...ce actiuni pot face pentru a imi ... (vezi toată discuția)