avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care salariu se introduce in Revisalul nou?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care salariu se introduce in Revisalul nou?

In Revisalul nou se introduce salariul de la 1 august sau 1 ianuarie? Am introdus pentru toti angajatii salariul avut la 1 ianuarie pentru ca asa mi s-a parut logic, intrucat nu sunt evidentiate in carnetul de munca salariile de la 1 ianuarie. Daca nu este bine asa, cum procedez ca sa introduc corect? Intru pe corectie, trec salariul la 1 august si trec data consemnarii ca fiind 1 august???
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 25 Octombrie 2011
mlc1 a scris:

Am si eu o intrebare:
Un salariat din 2006 are raportul per salariat cu - interval vechime (2006-prezent) iar la salariu (cel inregistrat de mine ca fiind activ la 01.08), desi el in anii precedenti avea un salariu mai mic. De ce apare salariu din intervalul 01.08-prezent ca fiind salariul sau de la angajare(2006) si pina in prezent??? Nu stiu daca m-am facut inteleasa ...


Pentru ca programul este prost conceput ... se cere data inceperii activitatii si apoi se introduce salariul avut la 01.08.2011 ... nu se introduce evolutia salariului de la data inceperii activitatii si pana in prezent ... din aceasta cauza apare asa ceva.
Sunt de acord cu dvs., nu exista o continuitate si o logica in program... . Modificarea Revisalului cu introducerea campurilor legate de drepturile salariale s-a facut in ideea "completarii" carnetului de munca insa acum vedem ca exista multe discontinuitati intre cele doua "sisteme" si oricum, riscul de pierdere sau inregistrare eronata a datelor e mult prea mare!
Acest lucru era vizibil inca de la aparitia noii versiuni ... iar perioada 01.01.2011 - 01.08.2011 nu este acoperita ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)
Introducere date in noul revisal ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua, Ceea ce nu am intelese din nici un articol publicat pana acum, este cum anume introduc datele in versiunea noua de Revisal. Adica, la ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal drepturi salariale castigate retroactiv in instanta monicalirca monicalirca Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: - un salariat ( personal contractual) a castigat in instanta modificarea drepturilor, salariale incepand cu ... (vezi toată discuția)