avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng

e cineva care sustine acest examen?
cum stati cu invatatul?
Cel mai recent răspuns: Ana Stroe , Avocat 15:26, 13 Mai 2010
Monica,gasesti raspunsul pe www.grefieri.ro.
Gasesti si subiectele date la examene.
zz-man, mai esti?
Se pare ca in ultimii 2 ani esti cam singurul care a dat lamuriri cu privire la admiterea la sng.Vreau sa te rog sa ma luminezi si pe mine intr-o privinta daca esti in masura. Eu am domiciliul in Galati dar locuiesc in Bucuresti de 6 ani pe baza vizei de flotant. Intrebarea mea este: pot sa depun cererea si dosarul de inscriere la Tribunalul Bucuresti ( unde vreau sa si profesez) sau sunt obligata sa le depun la Tribunalul Galati?
Văd că s-au publicat oficial datele despre înscrierile la SNG. Le găsiţi aici:
[ link extern ]
daniela tiplica a scris:

zz-man, mai esti?
Se pare ca in ultimii 2 ani esti cam singurul care a dat lamuriri cu privire la admiterea la sng.Vreau sa te rog sa ma luminezi si pe mine intr-o privinta daca esti in masura. Eu am domiciliul in Galati dar locuiesc in Bucuresti de 6 ani pe baza vizei de flotant. Intrebarea mea este: pot sa depun cererea si dosarul de inscriere la Tribunalul Bucuresti ( unde vreau sa si profesez) sau sunt obligata sa le depun la Tribunalul Galati?

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 173 din 22 martie 2007 in art.3 prevede printre conditii si aceea de a avea domiciliul in Romania.
Raportandu-ne la art. 13 din Decretul 31/1954 care prevede ca „Domiciliul persoanei fizice este acolo unde ea isi are locuinta statornica sau principala ”, parerea mea este ca puteti depune dosarul si in Bucuresti.
stie cineva daca scoala are si camin?

Alte discuții în legătură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la sng zz-man zz-man Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. ... (vezi toată discuția)
Informatii post grefier rhamnusia9 rhamnusia9 Buna ziua! Poate oferi cineva, va rog, informatii concrete si corecte despre examenul pentru ocuparea unui post de grefier pe studii superioare juridice ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)