lore_danna a scris:
Cu vi s-au parut subiectele anul acesta? Daca iau 5 is tare. #-o
Si eu la fel si har Domnului ca ma consider o persoana destul de pregatita si de asemenea cu ceva experienta practica.
Subiectele au fost facuite in dusmanie, total neesentiale, bucatele cat mai absconse pentru a incurca cat mai multa lume.
Si....neunitare....DPP 6 sub, DPC 5 din care 2 spete, OA 4.....ce era asa greu sa fie 5 subiecte a 2 puncte fiecare la fiecare materie, nu stiu.....
In fine, conform noilor legi de salarizare unica in sist bugetra, sa lucreze ca grefieri pe coeficient 1.95 x salariul minim, aia de ne-au dat subiectele si ne-au supravegheat, ca eu si daca iau nu ma duc.
Cand m-am gandit sa ma inscriu, salariul era undeva la 2200-2300. Cand m-am inscirs in iulie era plina greva a grefierilor, se taiase sporul de 50% si era 1500-1600 un salariu. Am zis hai, treaca-mearga dar deja m-a facut sa nu mai invat asa atent. Ei, si cu cateva zile inainte am aflat ca in caz de reusita voim beneficia de ceva gen 900-1000 lei. Ptr banii astia sa grefieze cine-o grefia =D> eu spun PAS. Si ar trebui sa cer alea 300 de examen inapoi ca unele erau conditiile la inscriere si altele s-au modificat in timpul "jocului"....dar traim in Romanica care conform lui Tutea este c___l Europei......cat adevar...#-o