avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng

e cineva care sustine acest examen?
cum stati cu invatatul?
Cel mai recent răspuns: Ana Stroe , Avocat 15:26, 13 Mai 2010
Nu are cămin.
Cu vi s-au parut subiectele anul acesta? Daca iau 5 is tare. #-o
lore_danna a scris:

Cu vi s-au parut subiectele anul acesta? Daca iau 5 is tare. #-o

Si eu la fel si har Domnului ca ma consider o persoana destul de pregatita si de asemenea cu ceva experienta practica.
Subiectele au fost facuite in dusmanie, total neesentiale, bucatele cat mai absconse pentru a incurca cat mai multa lume.
Si....neunitare....DPP 6 sub, DPC 5 din care 2 spete, OA 4.....ce era asa greu sa fie 5 subiecte a 2 puncte fiecare la fiecare materie, nu stiu.....
In fine, conform noilor legi de salarizare unica in sist bugetra, sa lucreze ca grefieri pe coeficient 1.95 x salariul minim, aia de ne-au dat subiectele si ne-au supravegheat, ca eu si daca iau nu ma duc.
Cand m-am gandit sa ma inscriu, salariul era undeva la 2200-2300. Cand m-am inscirs in iulie era plina greva a grefierilor, se taiase sporul de 50% si era 1500-1600 un salariu. Am zis hai, treaca-mearga dar deja m-a facut sa nu mai invat asa atent. Ei, si cu cateva zile inainte am aflat ca in caz de reusita voim beneficia de ceva gen 900-1000 lei. Ptr banii astia sa grefieze cine-o grefia =D> eu spun PAS. Si ar trebui sa cer alea 300 de examen inapoi ca unele erau conditiile la inscriere si altele s-au modificat in timpul "jocului"....dar traim in Romanica care conform lui Tutea este c___l Europei......cat adevar...#-o
Nu te mai necaji, nu merita. Ai mp.
Argumentele tale referitoare la salarizare, etc, ma ajuta sa accept mai usor nereusita de la acest concurs. Eu cred ca numarul mare de candidati i-a determinat pe organizatori sa formuleze asemenea subiecte. Daca ar fi fost 200-300 de inscrisi, altfel ar fi fost subiectele. Oricum, nu mai avem ce face acum, decat sa asteptam rezultatele... deja ma doare capul:( :(
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
lore_danna, utilizator

Alte discuții în legătură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la sng zz-man zz-man Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. ... (vezi toată discuția)
Informatii post grefier rhamnusia9 rhamnusia9 Buna ziua! Poate oferi cineva, va rog, informatii concrete si corecte despre examenul pentru ocuparea unui post de grefier pe studii superioare juridice ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)