avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 18/1991

Ce valoare juridica are o declaratie din fisa personala din dosarul de cadre vis a vis de legea 18?
Se stie ca acum 50 de ani trebuia sa declari ca averea( pamant si casa) s-a mostenit de catre frati.
Am facut cerere in timp util pentru punere in posesie dar titlul s-a dat pe numele unchiului. Am avut contract de arendare valabil pana in 2008. Ceilalti mostenitori vor sa ma lase pe dinafara. Pot obtine titlul de proprietate la judecata sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 16:03, 6 Septembrie 2008
Va multumesc pentru atitudine. Chestiunea cred ca a fost interpretata la modul " las ca va stim noi " Eu nu pot sta linistit din alte motive. Tatalui meu i s-a facut o mare nedreptate, si a platit cu viata ( infarct la 40 ani , in 1968) .Lupta pentru suprematie si mancatoria in politica exista de cand lumea si nu va muri. Nu doresc sa dau mai multe amanunte referitoare la ceea ce s-a intamplat atunci pentru a nu deturna discutia de la scopul initial.
Intrebarea mea era simpla si la obiect.
Poate obtine mama mea Titlul de proprietate asupra a doua nenorocite de hectare de pamant in condita existentei unei declaratii impusa sau autoimpusa, ca cea mentionata?
Are valoare juridica sau nu?
Deschiderea unui proces are sanse de reusita sau nu?
in conditiile in care ati depus ererea in termen si probati dreptul dvs, da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs mostenire Andreea879 Andreea879 Buna seara, Am si eu o intrebare, o sa incerc sa spun cat mai pe scurt. Mama a fost unica mostenitoare de drept a unchiului ei, care nu a avut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sangel sangel Buna seara eu am o problema privind succesiunea dupa mama mai exact lucrurile stau in felul urmator : mama mea a decedat in 2015 luna martie si mi-au ramas o ... (vezi toată discuția)
Arendatorul a decedat. ce pot face moștenitorii pentru a rezilia contractul de arendă? vioricaber vioricaber in legatura cu un contract de arenda-mama a avut contrcat de arenda incheiat cu o firma [e 10 ani -2027 expira.Mama a murit si noi suntem cinci frati dar nu am ... (vezi toată discuția)