avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este sau nu cazul probei cu expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este sau nu cazul probei cu expertiza

Intr-un proces in care sint reclamant, la dosar se afla o adresa semnata de un functionar al unei banci prin care se atesta o situatie de fapt esentiala pt. solutionare.
Adresa este raspuns la solicitarea din oficiu a instantei.
Date fiind imprejurarile cauzei, eu reclamant sustin ca este aproape 100% probabil ca respectiva atestare nu corespunde realitatii, dar nu pot avea certitudine
Pot cere expertiza (contabila) prin care sa se verifice de catre expert actele detinute de banca in baza carora a fost atestata situatia de fapt?
In fals nu ma pot inscrie cred eu pt. ca nu este falsificata vreo semnatura, deasemenea neavind certitudine (sa zicem ca exista 10% probabilitate sa fie totusi reala atestarea).
Cum trebuie procedat intr-o astfel de situatie? in care totusi este necesara "aflarea adevarului" pt. o solutie corecta.
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 20:00, 23 Septembrie 2011
@tarur36 m-ati facut foarte curios, legea contenciosului adm. am consultat-o deja cu timp in urma legat de alta speta, multumesc pt.sfat, dar tot nu vad legatura, poate ma lamuriti dvs. ce are in comun banca comerciala cu aceasta lege
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
eugen82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)
Curatela minor annanica7 annanica7 Copilul meu a mostenit o suma de bani care se afla inca in contul bancar al defunctului. Am solicitat bancii sa transfere suma de bani care se cuvine ... (vezi toată discuția)
Speta "frauda bancara+divulgare informatii confidentaile despre un client al bancii" Consultant Covasna Consultant Covasna Directorul unei banci a transferat prin internet banking suma de 2950 ron de pe contul persoanei juridice X pe comtul persoanei juridice Y. Ulterior ... (vezi toată discuția)