avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon minor

Buna ziua! Am o intrebare la dvs.! Va rog respectuos sa-mi raspundeti!
Mama unui minor de 2 ani este plecata de 2 luni de langa copil! Ea traieste cu un barbat, la 3 case de domiciliul minorului! Acest barbat cu care ea traieste acum, a avut o nevasta, legal, nu stim daca a divortat de ea , dar stim ca si-a alungat fosta nevasta cu tot cu copil (in varsta de 3 ani) de acasa!
In tot acest timp, de 2 luni, mama copilului in cauza, nu s-a interesat de el, nici macar sa-l vada, cu toate ca este la 3 case de el!!
Care sunt pasii pt a declara abandon de familie, in situatia in care tata minorului are grija de copil, impreuna cu bunicii! Ce sanse avem sa castigam copilul in instanta? Ea ne ameninta ca ia copilul si ca face ce vrea cu el! Cum sa procedam?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
ancanet, utilizator
Cel mai recent răspuns: ancanet , utilizator 18:32, 24 Septembrie 2011
Stiti si dvs, vorba aceea " cine nu risca ,nu castiga", apoi este imposibil sa nu aveti prieteni , vecini care sa cunoasca aspecte care pot fi folosite in favoarea dvs. in acest proces.
Probele sunt:inscrisuri, martori (2), interogatoriul paratei, ancheta sociala.
Luati legatura cu un avocat si o sa va explice ce aveti de facut.
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Multumesc, dna avocat! Simt ca-mi fac curaj pt copilul meu! Eu rezist in acest stres enorm , pt copilul meu! Sa-i fie lui bine!
Multumesc! Si voi reveni cu intrebari!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
ancanet, utilizator
Vedeti cum ...cateva vorbe pot insenina viata unui om?
Toata stima pentru un tata ca dvs.:bow:
Multumesc , dna avocat! Nici nu stiu ce sa mai fac , daca ma credeti! Sunt limitat de lege, lege care da mamei un copil, fara drept de apel! Eu nu imi pot supune copilul meu, sufletul meu unei astfel de legi! Dna avocat, are doar 2 anisori!



1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program incredintare minor Cristian81 Cristian81 Am avut o relatie in concubinaj cu cetatean turc din care a rezultat o fetita care in prezent are 6 anisori, cand l-am cunoscut si bineanteles dupa ce ... (vezi toată discuția)
Divort tania_klb23 tania_klb23 Buna ziua!!! Sunt casatorita de un an de zile,am un bebe de 4 luni,si vreau sa divortez,dar mi-e frica sa nu raman fara bebe.Vreau sa stiu care sunt motivele ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului firu-daniel firu-daniel buna seara!as dori sa fiu ajutat si informat in legatura cu o problema pe care o am;eu locuiesc in italia si am un baietel de 4ani in romania,sunt despartit de ... (vezi toată discuția)