avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Caut consultant specializat in e-commerce
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Caut consultant specializat in e-commerce

Buna ziua,

Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca este OK din punct de vedere juridic. Este in limba engleza deoarece 99% din clientii mei sunt straini si limba preferata de comunicare este engleza.

Intrebarea mea este daca cineva poate sa consulte astfel de contracte ?
Cel mai recent răspuns: feketegy , utilizator 11:33, 9 Septembrie 2008
Multumesc, pentru raspuns. E bine de stiut.

Problema e ca eu am modelul de contract in limba engleza si n-as dori sa-i duc la un translator numai dupa ce stiu daca este redactat corect...

Un contract se negociaza de ambele parti si apoi se pune pe hartie. Prezentati-l la un jurist specializat ori un avocat, spuneti toate clauzele si va ajuta.
Va fi un contract de prestari servicii. Tocmai de aceea am scris pe forum ca cineva sa ajute (nu gratuit...) :(
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2008
feketegy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract in limba engleza? feketegy feketegy Buna ziua, As dori sa stiu daca contracte in limba engleza semnate cu firme/persoane straine trebuie traduse in limba romana si legalizate? Exista o lege ... (vezi toată discuția)
Limba care guverneazã contractul dave26 dave26 Bună Ziua, În situaţia în care o firmă română încheie un contract de furnizare de utilaj cu o S.C. din altă ţară U.E., limba ce guvernează ... (vezi toată discuția)
Este corecta formularea pentru valabilitatea contractului? Popescu Lorena Popescu Lorena La punctul unde este specificata limba de redactare este trecut \" romana si/sau engleza\". Ce se intelege, ambele limbi sau doar una la alegere? Este vorba ... (vezi toată discuția)