avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire in caz de deces.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire in caz de deces.

Mama mea s-a recasatorit si am un frate vitreg. Casa este pe numele ei, cumparata inainte de casatoria cu tatal meu vitreg. In caz de deces, cui ii va reveni casa si in ce masura? Mentionez ca eu am 21 de ani, iar fratele meu vitreg 5.
Cel mai recent răspuns: Mihnea Balescu , Consultant credite si finantari 01:40, 3 Octombrie 2011
Doamne cat venin la Adutescu,daca vorbim de cutremur ne gandim cu sadism la exterminarea in masa. Persoana doreste un sfat de specialitate nu sa-si atraga ironii gratuite si rautati.In ce lume traim nu mai avem loc unii de altii si ne gandim cum ne mai suporta pamantul. Imi cer scuze in numele celor rautaciosi poate au o zi mai proasta . Va multumesc! S V
a fost o gluma .daca nu mai si glumim din cand in cand chiar ca n-o sa ne mai suporte pamantu' ......hahaha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"atacabilitate" act de mostenire zippy zippy Buna ziua, Apelez la ajutorul dumneavoastra cu urmatoarea problema: mama mea a dobandit in urma divortului un apartament. Momentan este recasatorita, iar ... (vezi toată discuția)
Acte pe casa. mostenire giulian13 giulian13 Buna ziua.Am cateva nelamuriri despre aceste acte. Povestea e simpla.Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani. Eu acum stau cu mama,care s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot gesica gesica Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: bunica mea a lasat mostenire mamei si matusii mele (copiii) o casa la curte. Sunt singura fiica a ... (vezi toată discuția)