avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea asiguratorie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea asiguratorie

Considerati admisilila cererea de instituire a popririi asiguratorii (cu plata unei cautiuni pusa in vedere de catre instanta) pana la obtinerea unei HJ difinitive privind investirea cu formula executorie a unei file CEC?
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 09:06, 3 Octombrie 2011
Irina S. a scris:

Considerati ca pot cere instituirea popririi asiguratorii pe calea ordonantei presedintiale?

De fapt, am intrebat altceva!
Irina S. a scris:

Nu sunt de acord ca cererea de investire poate fi considerata "fondul procesului"!
In alta ordine de idei, faptul ca trebuie sa existe un proces pe fond, am inteles din textul legii.
Ms.

Nu sunteti de acord? Cam care ar fi fondul procesului doamna? Nu asta ne-ati intrebat? va schimbati intrebarile din mers?

In legatura cu Ordonanta Presedintiala, daca indepliniti conditiile legale, evident ca cererea de instituire masura asiguratorie se poate facepe calea Ordonantei poresedintiale, este cel mai clasic caz de OP doamna. Mai clasic decat asta nu exista.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ContSters214341, utilizator
Irina S. a scris:

Reiterez ultima intrebare facand precizarea ca nu are nicio legatura cu cererea de investire!
Am formulat intrebarea pe aceleasi topic pentru a nu deschide o noua discutie.
Multumesc.

Consider ca am facut mentiunea mai sus.
Am continuat pe acest topic, asa cum am si precizat, pentru a nu deschide o noua discutie.

Obiectul actiunii: pretentii.

ps..dupa editare: niciodata nu am sa inteleg..ironia folosita de unii useri, atunci cand dau un raspuns.
in orice caz, multumesc..domnule!
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
Irina S., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrul asigurator flaviana flaviana Pot cere sechestru asigurator in cadrul unei somatii de plata? (vezi toată discuția)
Cum se ataca o hotarare judecatoreasca intr-un recurs mary_nyk mary_nyk Buna ziua, In mai 2008 sotia mea a intentat actiune de divort, actiune care s-a incheiat in septembrie 2008. A urmat apoi procesul de partaj avand ca ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)