buna seara!
am fost lovit si eu si sotia in curte la mama de 2 indivizi cu scanduri, eu am obtinut certificat medico legal de 6 zile si sotia de 5 zile ce pot sa fac ,am sanse sa le faca dosar penal pentru agresiune si violare de domiciliu?
ca sa stiu mai cheltui bani sau platesc de geaba/
va multumesc mult!
Sora dvs.sa depuna la politie denunt-nu plangere penala- in care sa arate cele intamplate in sensul violarii de domiciliu-iar dvs.plangere penala pentru loviri si alte violente.
Este chiar indicat sa va adresati unitatii de parchet competente .
Dvs.si sotia depuneti plangere penala pentru loviri si aolte violente,iar sotia sa depuna plangere pentru violare de domiciliu.
buna ziua din nou!
am avut 2 termene la procesu respectiv(parchetu a inaintat dosaru in instanta )ideea este ca eu sunt parte civila in dosar si bunica mea parte vatamata(eu civila pentru loviri si bunica pentru violarea de domiciliu)acum nu stiu de ce au scoso pe sotia mea din dosar si a fost bagata ca martor miine am un nou termen ce sa cer in instanta ?sa cer sa intre si sotia parte vatamata se poate sau nu?
Mama agresata
varga27
sotia mea si-a luat lucrurile cu sprijinul politiei luni,miercuri s-a intors la domiciliul mamei mele cu o persoana straina sa mai ia medicamentele pentru fata ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala
c_morar
tatal meu a fost vatamat corporal, a fost la medicul legist si a obtinut un certificat medico legal pe 9 zile, intrebarea mea este: cum se incadreaza legal ... (vezi toată discuția)