Desigur, cred ca principala obligatie a unui judecator este sa citeasca dosarul pentru a pronunta o hotarare temeinica si legala, dar se pune intrebarea: se si aplica acest principiu.
Au fost situatii in experienta mea cand mi-am dovedit contrariul, un judecator mi-a pus in vedere sa depun taxa judiciara de timbru, cand aceasta era platita inca de la formularea actiunii in pretentii, altul mi-a invedereat faptul ca exceptia" reamintita a fi discutata in contradictoriu" in cursul procesului nu poate fi luata in discutie ca nu a fost invocata prin intampinare, desi aceasta era invocata prin intampinare inca de la primul termen de judecata, probabil ca urmare a salariului foarte mic pe care acestia il incaseaza asemanator cadrelor didactice:D mintea sclipitoare a acestora nuanteaza perfect starea actuala a cetateanului roman dornic de dreptate!!!!!!!!
Hai sa traim cu totii,"justitia este un stalp al societatii, nu corupe si nu te lasa corupt..".=D>, nu stiu de ce oare atunci cand citesc aceasta fraza pe fiecare perete al unei instante brusc ma ia o oboseala impusa coroborata cu un profund sentiment de lehamete.
Exista o lege care prevede aceasta, un paragraf in fisa postului de judecator? M-ar ajuta sa stiu pe ce sa ma concentrez sa pun in atentia instantei probabil
Omisiune
Artigas
Va salut,
Intr-un dosar in care am calitatea de parat si care se gaseste in faza de apel,am depus motivarea apelului pana la primul termen. Dupa scurt ... (vezi toată discuția)