avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... sfat privitor la acctionarea in judecata a firmei de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

sfat privitor la acctionarea in judecata a firmei de asigurari

in data de 11 noiembrie 2010 a avut loc un accident urmarile acestuia fiind vatamarea corporala a sotiei si daune aduse masinii in valoare de aproximativ 25000lei.sotiei i-a fost eliberat certificat de la iml 35-40 zile.in urma constatarii politie la locul accidentului rezulta culpa exclusiva a celui care conducea celalalt auto.Acela a cerut expertiza urmarea acestuia fiind tot in favoarea mea.pt vatamarea corporala ureaza sa aiba loc prima infatisare in instanta pe 15 nov 2011. intrebare mea ar fi ce pot face in privinta masinii deoarece firma de asigurari sustine ca a fost culpa comuna(desi le-am aratat rezultatul expertizei) si imi ofera suma de 5000lei deoarece- spun ei- masina se poate repara cu aceasta suma cu piese second-hand
Cel mai recent răspuns: mirel-d , utilizator 06:26, 16 Noiembrie 2011
pot cere in procesul de vatamare corporala si achitarea daunelor aduse masinii ? avocatul meu tine suspect de mult sa ne impacam cu vinovata afirmand ca suma de 12000lei pe care am cerut o este foarte mare pe de alta parte afirmand de asemenea ca nu voi reusi sa iau mai multi bani deoarece mi am reparat masina singur si nu am actele doveditoare deoarece multe piese le am cumparat de pe internet . precizez ca am si o copie a notei de constatare a celor de la asigurari privind daunele aduse masinii.o alta neregula este ca am fost citati pe data de 15 noiembrie citatia fiind emisa la data de11 iulie 2011 iar in aceasta perioada au mai avut loc doua infatisari pe data de 17 august 2011 si 13 septembrie 2011 fapt de asemenea foarte suspect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este culpa comuna de 50% - 50% ? dlozy2012 dlozy2012 In fapt, in noiembrie 2011 conducand autoturismul personal pe un drum national, in intersectia dintr-un sat mi-a iesit brusc in fata un alt autoturism care nu ... (vezi toată discuția)
Cum platesc asigurarile in urma accidentelor cu morti invmona invmona accident in care au fost implicate doua masini:cea vinovata in care a si murit o femei si masina sotului meu ,fara victime.fata masinii este praf,asigurarea am ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Daca se poate un mica ajutor ar insemna enorm pentru mine.In data de 22 august am avut un evenimet rutier in Brasov cu vatamare ... (vezi toată discuția)