avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Lucru la domiciliu
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Lucru la domiciliu

Am 23 de ani si un bebe de 3 luni.Din cauza lui bebe nu mai pot munci(a fost bolnavioara si nu o pot lasa inca cu altcineva pt ca mananca altfel,trebuie tinuta altfel,etc).Dar as vrea totusi sa fac ceva acasa.pot face contabilitate primara de exemplu sau orice altceva.
Am fost studenta in cadrul Universitatii romane de stiinte si arte Gheorghe Cristea, la zi,facultatea Finante si Banci.nu am putut sa merg la cursuri in anul 3 din cauza sarcinii si nici sa-mi dau licenta la sfarsitul anului 3,adica acum in vara cand am nascut.
Nu stiu incotro sa ma indrept si unde sa caut,asa ca speram ca cineva imi poate oferi ceva aici ,indiferent de domeniu sau dificultate(ma descurc cu orice)
Buna ziua!

Doresc si eu o colaborare in domeniul financiar-contabil. Am terminat ASE, facultate si master (la zi ambele), iar acum lucrez intr-o multinationala. M-am maritat si orice as face nu imi ies calculele pentru a putea face un credit ipotecar/imobiliar si am nevoie de ceva banuti in plus. Am mai tinut contabilitate acasa si asta caut si acum. Diferenta e ca nu ma pot ocupa si de salarii (nu am mai lucrat de un an in domeniu si sunt in urma), ci doar de contabilitate. Pot face declaratiile, dar nu le pot depune, pentru ca ziua sunt la serviciu.

Astept un raspuns!
Multumesc ancicipat!
Eugenia
si eu am fost intr-o situatie asemanatoare, nu dispera, o sa se iveasca ceva atunci cand te astepti mai putin, mult succes
Buna ziua!

Detaliile sunt pe

[ link extern ]

In speranta ca informatiile de mai sus,
v-au starnit interesul pentru o noua provocare,
astept intrebarile d-voastra.


Cu stima
Man Mihaela
Coordonator Marketing
Vodafone-0722 387965
Digi -0770 150725

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans lucrare *ivonne* *ivonne* buna ziua ! am urmatoarele situatii la care va rog sa ma ajutati daca se poate cu inregistrarile contabile: 1. am facturat un \"avans lucrare electrica\" in ... (vezi toată discuția)
Corectie impozit profit 2011 ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema. In decembrie 2012 firma emite o factura pentru o lucrare pentru care s-a emis deja factura ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc caragiu caragiu Am aflat indirect ca lucrarea de inlocuire a tiglei este comandata de asociatie, mai exact de catre presedinte si comitetul executiv. Se pare ca vor inlocui ... (vezi toată discuția)