avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... model de completare a acțiunii impotriva unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

model de completare a acțiunii impotriva unui restantier

Va rog sa ma ajutati cu un model de completare a acțiunii impotriva unui restantier.
Marti e primul termen,am depus o somatie de plata impotriva lui,si cuantumul restantei si a penalizarilor a crescut de cand am depus somatia de plata.


Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:55, 6 Noiembrie 2011
Este datoria restantierului sa faca dovada platilor catre asociatie si nu a asociatiei. Restantierul poate depune acea chitanta solicitand instantei sa scada aceasta suma din pretentiile asociatiei si/sau sa solicite un termen pana la care se angajeaza ca achita intreaga suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari-hotarare judecatoreasca elaeco elaeco In urma trimiteri in instanta a unui rau platnic cu o restanta de peste 3000lei judecatorul \'\'respinge petitul privind penalitatile in cuantum de 1350.23 ... (vezi toată discuția)
Investitii asociatie de propietari timpuriu timpuriu se pot face investii de tipul : schimbul apometrelor din apartamente sau montari unui interfon la usa de la intrare in bloc ,din fondul de penalizari avand in ... (vezi toată discuția)
Restantieri intretinere bloc- executarea lor!? doar_eumike doar_eumike Buna seara, tocmai am preluat o asociatie de proprietari,dar ma lovesc de cateva probleme: = fondul de rulment desi in acte e de 29.000 ron ..la banca ... (vezi toată discuția)