avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru CCC

buna ziua..ma tot framanta o intrebare si aici cred ca voi gasi oameni in masura sa ma lamureasca .. curand voi aveaun copil.. problema mea e urmatoarea.. daca eu am pensie de urmas .. ce drepturi banesti va avea copilul meu? o prietena ,eleva in clasa a Xa a beneficiat de 800 lei indemnizatie sau ceva de genul..pot si eu sa beneficiez? multumesc..
Cel mai recent răspuns: ioana_livia , utilizator 16:34, 2 Octombrie 2011
1. Eu zic ca le puteti cumula pe amandoua.

2. Daca vreti sa fiti sigura mergeti si la Casa de Pensii si la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale si intrebati.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului Chrys25 Chrys25 D-le avocat as dori sa ma ajutati cu un raspuns la doua probleme. 1.Sotia urmeaza cursuri la zi la o scoala postliceala si vreau sa-mi spuneti va rog daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- eleva majora denisse_nico denisse_nico Buna ziua Am 27 ani si sunt eleva a unei scoli postliceale sanitare(cursuri de zi cu frecventa, fara intrerupere) din sept 2014. Sunt insarcinata in 1luna si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mariaelena1999 mariaelena1999 Buna, Sunt in anul II la postliceala de asistent medical ,la zi,si am 29 de ani,intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatie pe crestere ... (vezi toată discuția)