freeelis a scris:
Faptul ca nu apare in c.i.m. acest lucru nu are prea mare relevanta, intrucat se pot folosi si alte mijloace de proba .. din acte am retinut a beneficiat de tichete de masa fara a avea asa ceva specificat in c.i.m. .. prin urmare, exista posibilitatea sa obtina aceste tichete de masa pana la data incetarii raportului de munca .. insa se va ridica o intrebare retorica ,oare se merita actionarea in instanta a angajatorului pentru asa ceva?
Aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu, insa daca era vorba de o companie mica, poate treceam cu vederea. Unde lucrez suntem o multinationala cu prezenta in 15 tari, in Romania avem 2 sedii cu peste 100 angajati fiecare, nu inteleg de ce s-ar incurca cu un asa compromis pentru niste tichete. Ce banuiesc eu in schimb, este ca branch-ul la care lucrez se practica asta si cineva incaseaza niste bani / tichete. Oricum, eu lucrez direct cu firma-mama din Luxembourg si corporate manageri in fiecare zi, daca nu reusesc sa-i conving pe cei de aici, o sa trimit o plangere celor din top management, cu toate ca nu e problema lor.