elis a scris:
Pentru promovarea într-o funcţie publică de execuţie din gradul profesional principal, funcţionarul public trebuie să aibă o vechime minimã în gradul de asistent şi în clasa corespunzătoare studiilor pe care le deţine. Funcţionarii publici trebuie sã fi obţinut cel puţin calificativul “foarte bine” la evaluarea anualã a performanţelor profesionale individuale din ultimii doi ani, şi trebuie sã îndeplinească cerinţele funcţiei publice pe care vor fi promovaţi.
Va multumesc foarte mult pentru promptitudine si raspuns. Cu vechimea este am inteles, asa credeam si eu. La prima problema, intrebarea mea nu era referitoare la grad, acela este in regula, cand s-a facut reincadrarea din 2005 eu indeplineam conditiile pentru a trece direct in principal (eram deja de 2 ani, din 2003 in principal si la evaluari am primit "foarte bine") . Dintr-o eroare s-a facut in asistent si de aceea si tribunalul si curtea de apel mi-au dat castig de cauza . Intrebarea mea e referitoare la treapta I, II sau III de salarizare . Adica daca in anii lucrati aveam dreptul sa trec din treapta III in treapta II de salarizare . Daca se poate sa-mi spuneti ce conditii trebuiau indeplinite intre anii 2001 - 2005 ca sa se avanseze din treapta III in treapta II de salarizare ? Multumesc foarte, foarte mult .