avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare functionari publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare functionari publici

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
-lucrez intr-o institutie publica la resurse umane
- am colegi care sunt incadrati la noi in treapta 3 de salarizare de 1 an si jumatate si alte 6 luni lucrate intr-o alta institutie
Intrebarea este :
Are conditiile necesare avansarii in treapta tinand cont ca evaluarea pe 2007 a fost buna dar nu are 2 ani incheiati lucrati la noi?
Cel mai recent răspuns: alexasicoe , utilizator 13:55, 8 Decembrie 2008
Nu cred ca se face confuzie intre avansarea in treapta de salarizare si promovarea rapida ... In limbajul obisnuit avasarea si promovarea functinarilor publici se utilizeaza cu acelasi sens.
"Prin urmare, inteleg ca efectuarea unui curs de perfectionare nu este o conditie legala pentru avansarea in cazuri exceptionale. "
Tanjiani, nu este vorba de o confuzie; eu m-am referit strict la conditia efectuarii unui curs de perfectionare in cazul avansarii in treapta de salarizare superioara in cazuri exceptionalesi nu la situatia promovarii rapide (caz in care exista prevedere legala, in sensul ca pentru aceasta, efectuarea unui curs de perfectionare in anul precedent este obligatorie)...
Pentru avansarea in treapta superioara in cazuri exceptionale nu este necesara absolvirea unui curs de perfectionare
As mai vrea sa stiu, daca ,in situatia in care s-a organizat concurs pentru promovare in grad ,iar eu mai aveam nevoie de 14 zile,pentru a ma incadra in cei 4 ani ,in aceeasi treapta,se putea face ceva ,ca sa particip si eu ? Parca ar fi fost organizat, ca eu sa nu am dreptul sa particip! Poate ca exagerez,dar sunt suparata! Multumesc !X-(
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2008
ani_beita, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovare in grad CAMO CAMO Buna ziua.Vreau de la inceput sa va rog sa ma iertati daca o sa va plictisesc cu insiruirea datelor de mai jos dar sunt sigura ca mi s-a facut o nedreptate si ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta ILIANA BICA POPI ILIANA BICA POPI am fost avansata in grad cu 01.03.2009 , superior cu 3 - avansarea in treapta 2 se poate face dupa un an respectiv cu 01.04.2010. va multumesc (vezi toată discuția)
Acordare treapta lapa marin lapa marin au trecut aproape trei ani de la ultima treapta de salarizare primita si nu vor sa-mi acorde pe urmatoarea.nu am fost sanctionat in nici un fel.ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)