avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii-ambiguitate cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii-ambiguitate cim

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema.
Sunt angajat intr-o firma, iar pe langa salariul de incadrare am negociat si o prima (prin act aditional semnat de ambele parti).
In acest act aditional se specifica ca prima se calculeaza anual si reprezinta un anumit procent din salariul de incadrare anual".
Doresc sa plec din firma, si mi-am depus deja demisa.
Firma nu doreste sa imi acorde acest bonus pe motiv ca nu am lucrat un an intreg desi in actul aditional la contract nu se specifica aceasta conditie.

va rog sa ma ajutati cu o opinie.
Daca merita sa incerc recuperarea acestei sume si cum ar trebui sa formulez respectiva cerere.

va multumesc
cu stima,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 19 Decembrie 2011
E-mailurile nu constituie mijloace de proba in instanta , decat in anumite conditii ... daca acele cursuri de specialitate nu sunt cuprinse intr-un act aditional la c.i.m. nu aveti cum sa solicitati plata acestora ... promisiunile trebuiau cuprinse intr-un act juridic ca sa-si produca efecte juridice ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza formare profesionala george73 george73 Buna ziua, Sunt angajat la o firma din Bucuresti de aproximativ 8 luni.Deoarece este un domeniu tehnic a trebuit sa fac un curs de formare profesionala atunci ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru curs cerasela1986 cerasela1986 am nevoie de ajutorul vostru pentru urmatoarea problema: la firma unde lucrez acum am facut un curs si am semnat un act aditional in care se prevede ca in ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru munca sambata-cum se calculeaza? hgabi hgabi As dori sa va intreb cum sa calculeaza sporul acordat unui salariat pentru ca lucreaza sambata? Art.137 (3) prevede acordarea unui spor la salariu, dar nu ... (vezi toată discuția)