Nu stiu daca intr-o cerere de chemare in judecata pentru pretentii in contecios administrativ se poate solicita si judecarea acesteia in lipsa reclamantului ,in conditiile in care acesta nu mai are de facut completari la cerere.
Cererea de judecare in lipsa nu se motiveaza.
De fapt, la aceesi judecare in lipsa se ajunge si prin neprezenta partii (legal citata) din lipsa de ... chef, din dezinteres fata de solutie
(apropos! #-o Ce pot sa inventeze unii procesomani.!! Apel impotriva incheierii de indreptare a erorii materiale, unde eroare a constat in eliminarea expresiei "cu apel" pusa din greseala intr-o hot. irevocabila. Indeptarea am cerut-o eu. Incheierea de indeptare a devenit irevocabila si ea potr. 281 ind 3. Dăşteptu celalalt face apel impotriva încheierii de îndreptare... nu se prezinta nici dracu la o asemenea gogomanie ....asta se intampla acu vreo ţşpe ani. Azi citatie - bineinteles ca nu zice nimeni ca-i pt. perimarea tampeniei. Si eu imi distrug o juma de zi cautand prin dosare vechi sa vad ce-i cu dosarul asta, unde ar trebui sa ma duc si mai alea de ce...pana m-am prins despre ce-i vorba. :duh:
Asa ca uneori e bine sa scrii prin cereri: solicit judecata (tampeniei asteia) in lipsa.
Sau e si mai bine sa o scrii acolo unde taxa de timbru nu e de neglijat si poate fi riscanta o suspendare pe 242 pct 2.
@ Nicoleta Maaaaare-i gradina ta Doamne! Si multi i-au sarit gardul. :rofl:
Alta: Depun o cerere si solicit judecarea in lipsa (o chestiune fff simpla) dupa al doilea sau al treilea termen ma uit pe net sa vad de ce dureaza atata si citesc stupefiat ca instanta a dispus amendarea avocatului (adica eu) cu suma de 500 lei pentru neprezentare in fata instantei. Mai trebuie sa spun ca pe imputernicirea depusa scria doar "redactare" ?
Ar trebui deschisa o sectiune noua in forum pentru astfel de "dude", "intamplari" ("dude" e mai plastic =D> ) cu un titlu sugestiv de genul "banca magarilor". Am cateva "dude" bine coapte si zemoase de tot :duh:
Chemare la proces
cosmyn90
Am fost chemat la un proces intentat de mine desi pe plangere am scris ca cer judecare in lipsa. Este nevoie sa fac o noua cerere de judecare in lipsa? sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
oana_bercu
am si eu nevoie de ajutor.
am avut un proces cu obiect pretentii civile, este vorba de un regres indreptat impotriva conducatorului auto vinovat.
valoarea ... (vezi toată discuția)