avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru indemnizatie copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru indemnizatie copil?

Buna,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat,o sa va descriu situatia in care ma aflu: sunt in concediu medical de pe 5 pana pe 30 sept, firma la care lucrez a dat faliment pe 15 sept 2011 iar pe mine m a dat in somaj, cei de la somaj nu mi accepta dosarul, ce am de facut in situatia asta? De pe 1 octombrie am intrat si in prenatal cum as putea sa mi rezolv probleme pentru a nu pierde indemnizatia de crestere a copilului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DanielaCanareica , utilizator 00:25, 7 Octombrie 2011
Am uitat sa precizez ca de la 1 octombrie am intrat in prenatal ,l am dus la somaj, cine o sa mi mi l plateasca acum?
1. Ati spus in primul mesaj ca ati intrat in conecdiu de maternitate cu data de 01.10.2011.
2. Daca va inregistrati la Agentia de Somaj il depuneti acolo si vi se plateste de catre aceasta.
3. Daca nu, v-am spus sa luati legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei de crestere copil catalin818 catalin818 Concediul prenatal este stagiu de cotizare pentru crestere copil. Sotia mea a lucrat ca profesor pentru prima data in intervalul 1 septembrie 2010- 31 august ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal in somaj alina_paula alina_paula Buna ziua, Va rog frumos sunt in somaj si trebuie sa imi bag conceiu prenatal problema este ca fostul patron nu imi mai raspunde la telefon,i-am trimis si ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal roxana09 roxana09 in cazul in care societatea isi suspenda activitatea mai pot introduce concediu prenatal? am 27 de saptamani de sarcina, iar societatea urmeaza sa isi suspende ... (vezi toată discuția)