avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale emitere certificat atestare fiscala in comuna
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

emitere certificat atestare fiscala in comuna

Buna ziua,
Trebuie sa actionez in instanta pentru inregistrarea din punct de vedere fiscal a unui teren si emiterea unui certificat de atestare fiscala, deoarece primaria de la locul terenului refuza efectuarea acestor operatiuni.
Problema mea este : impotriva cui ma indrept? Cine este organul fiscal (Primaria, primarul, consiliul local) si de unde reiese? Unde este reglementat acest aspect, privitor la organul fiscal local din sate si comune ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mircealupea , utilizator 18:24, 8 Octombrie 2011
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari aduse codului fiscal prin og 30 din 31 august 2011 valiflo valiflo Am gasit pe un site urmatoarea interpretare in legatura cu OG30: \"Incepand cu data de 17 Septembrie 2011, NU mai este necesar prezentarea CERTIFICATULUI DE ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata impozitului - primaria nu inregistreaza date onecloseby onecloseby Buna ziua, Am si eu o problema cu plata impozitului. Am cumparat in primavara un teren si acum cand ma duc la primarie si vreau ca un cetatean de buna ... (vezi toată discuția)
Eliberare fiscal auto Silviu97 Silviu97 Buna ziua! De curand am achizitionat o masina, de la un prieten. Acesta o are pe numele mamei la primarie, iar cei de la primarie nu vor sa elibereze ... (vezi toată discuția)