avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Respectul demnitãții persoanei. Mesaje scrise ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Respectul demnitãții persoanei. Mesaje scrise într-un forum

Sunt in litigu de munca cu angajatorul si de ceva timp am o mare pasiune sa fac comentarii intr-un site al bancii. De fapt suntem destul de multi si eu unul nu ma pot abtine sa nu scriu ceva zilnic. Pare o dependenta. Nu scriu decat comentarii referitor munca fostului meu sef. Cu Noul Cod Civil este mai rau in aceasta directie, pentru ca nu imi este deloc clar. Avocata spune ca pot scrie, colegii la fel, dar eu am m-ai intrebat si nu-mi este clar de ce pot fi acuzat. Ma puteti ajuta?
Stimate domn,calomnia tot calomnie ramane,indiferent de modalitatea in care este facuta;chiar si in spatiul virtual tot calomnie este.Imi place sa cred ca nu folositi pentru aceasta calculatorul de la serviciu (banca),deoarece s-ar putea complica lucrurile.Parerea mea este ca ar trebui sa incetati cu acest "joc"nedemn.
Nu orice critica este calomnie. Vedeti de ex. www.avocatnet.ro/content/for...
Stimate domn, comentarea publica a activitatii unui sef este o mentalitate COMUNISTA de infierare publica...Daca ar fi lucrat undeva in Vest,sau chiar aici in
Cehia,ar fi fost pus imediat pe liber.La serviciu trebuie sa faci ceea ce ti se cere;daca ai timp de barfe...zbori imediat.Numai in Romania oamenii cred ca democratia inseamna dreptul de a face orice si oricand,dar nu-i cam asa.
Dintr-un anumit punct de vedere s-ar parea ca ai dreptate,dar uiti un lucru,anume nu subalternii il dau jos pe un sef oarecere,ci sefii acestuia.Daca acestia ii tolereaza stilul de munca,asta nu-i treaba celorlalti angajati..De unde stiti ca acel sef are o amanta cu care face amor in timpul programului? L-ati urmarit cumva? cu ce drept si cu voia cui? Daca o sa o tinem tot asa nu ajungem la capat! Back to work!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa fac plingere de denunt calomnios dynsky dynsky doanma ..x\" a facut plingere penala impotriva mea de violare de domiciliu dar la acea adresa exista un service auto . plingerea sa solutionat cu nup in baza ... (vezi toată discuția)
Injurii pe un site, actionare in judecata admin Marianaroiu Marianaroiu Mai stie cineva sa imi spuna ce sa fac in legatura cu injuriile pe care le-am primit pe un forum al unui site? Ce as putea sa fac? Il voi da in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Problema cu un fost instructor scoala de soferi. bunicu bunicu Pe un forum din iasi, unde locuiesc eu, am postat, dupa obtinerea permisului, un mesaj de “recomandare” a fostului meu instructor, unde am spus ... (vezi toată discuția)