avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat

Buna,am vazut pe forum o poveste similara ca si a mea si v-as ruga daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi:
In urma cu o luna am solicitat unei persoane sa-mi achizitioneze un autoturism(respectivul acude si vinde masini din ue la piata),si prin urmare a facut-o numai ca valoarea de cumparare a fost mult mai mica decat i-am platit eu fiind vorba de 1700 de euro.Precizez faptul ca nu am stabilit ca isi ia vreun comision sau ceva de genul.mi-a spus doar ca mi-a gasit masina la pretul de 3200 de euro si i-am platit banii pe loc in avans inainte ca el sa-mi aduca masina.Fptul este ca nenorocitul a cumparat in fapt masina da 1600 de euro#-o.Cum imi pot recupera diferenta de bani?va rog un raspuns
Cel mai recent răspuns: cocmarin , utilizator 20:20, 9 Octombrie 2011
cum sa fie 500 drumul?a gasi-o in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau nu? un om simplu un om simplu Buna, I-am dat in urma cu 2 saptamani suma de 1200 de euro unei persoane sa-mi cumpere o masina pt ca mi-a spus ca atat costa si ulterior am aflat ca el a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune vasilemunteanu vasilemunteanu Buna seara. Am cumparat un autoturism ,vanzatorul nu este trecut in cartea de identitate ,am fost mintit ca are achitata taxa de mediu . Masina are mai multe ... (vezi toată discuția)
Plata servicii, pret final diferit de cel negociat Larissa02 Larissa02 Buna seara. Detin o firma de transport marfa care este la inceput din pacate a ramas o masina in Bg pe care am fost nevoita sa o aduc in Ro cu platforma. Aici ... (vezi toată discuția)