avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua- tagada paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua- tagada paternitate

Buna ziua am si eu o mika problema si as dori sa imi raspundeti daca a-ti putea si de aceea va multumesc frumos.Deci am fost casatorita civil cu un barbat care l-am iubit f mult a rezultat un copil dupa aceea am divortat ca nu ne mai intelegeam nu s-a prezentat la divort si acum mai nou m-a dat in judecata ca nu e copilul lui.Precizez tatal copilului nu a mai dat nici un semn de 3 ani si 2 luni si nu s-a interesat deloc de copil nu plateste pensie alimentara nimik.Daca eu nu am pretentii la pensie alimentara si nu vreau nimik de la el ma va obliga instanta sa fac testul adn?Adevarul este ca vreau sa ma lase in pace nu am pretentie de nimik de la el copilul meu are acum un tata si acum si-a adus aminte dupa tot acest timp si de aceea eu nu vreau sa il vad in viata fetitei mele.Deci ma va obliga instanta sa fac acest test daca eu nu vreau?ce se va putea intampla?voi plati amenzii ?va multumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 17:08, 13 Octombrie 2011
dana_scmpk a scris:

Va multumesc tare mult pt aceste informatii si abea astept sa se lamureasca aceste situatii si sa se rezolve toata aceasta nebunie.Va voi tine la curent cu informatiile pe care ce se va intampla la proces urati-mi multa bafta si sa iasa totul bine.Pana atunci ne mai auzim la alte subiecte la ce se mai intampla pe forum.O seara buna tuturor!

N-o sa iasa nimic bine in favoarea dvs. daca veti refuza testele solicitate de lege in tagada paternitatii. Este cam complicat, pentru ca si daca le acceptati, se va afla adevarul, pentru ca testul ADN are o probabilitate de 99,8%. Consultati un avocat, caruia sa-i spuneti adevarul curat, pentru ca el va sti cum sa va sfatuiasca.
Bafta de care vorbiti ar fi sa se fi prescris dreptul la actiune, si astfel se va respinge cererea pe exceptie.
Buna ziua am revenit.m-am prezentat la procesul cu fostului sot siel a avut doi martoripe sora sa si nasa lui binenteles a spus vrute si nevrute despre mine nimik adevarat dar d-na judecator in timp ce audieaza martorii nu iti da dreptul la replica?Nu inteleg de ce legiile noastre sunt asa?Am vrut sa imi spun punctul de vedere asa cum m-a dat el in judecata pt acest lucru eu vreau ca el sa nu afle adevarul ca asta ar insemna s aii dea drepturi la vizite sau sa il i-a de langa mine.Daca se afla ca este copilul lui despre ce vizite este vorba?Sa i-a copilul si sa il aduca cand?Sau in preajma mea la vizitare?Imi va plati pensia alimentara din urma sau de cand se va decide ca este copilul lui?Am nevoie de un avocat ca sa vorbesc sa ma reprezinte cat se la o sedinta pt un avocat?Pt o problema ca aceasta?Dar daca mint ca nu este copilul lui ii se mai face testul adn?Ce amenzii sunt pt asa ceva?Multumesc tare mult si va rog ajutati-ma

Daca-i recunoasteti ca nu este copilul lui, va trebui schimbat certificatul de nastere al copilului, va trebui sa-l indicati pe adevaratul tata, care sigur nu-l va recunoaste...
Consultati un avocat.
Nu se ia onorariu pe sedinta, ci pe tot dosarul.
Am nevoie de un avocat/avocata care sa se ocupe de cazul meu se ofera cineva sa ma ajute?Cum pot lua legatura cu un avocat/avocata buna care sa ma reprezinte la procestul acesta cu testul adn?Multumesc tare mult si astept pe cineva sau un site ceva in care pot gasi un avocat bun va rog ajutati-ma !
Doamna, avocatii nu se ofera asa. Dv. alegeti avocatul, fie din recomandari de la cunostinte multumite de serviciile unuia, fie ca il cautati pe net si il contactati dv.
Mesajele de gen sunt si impotriva regulamentului de postare, pe de o parte. Pe de alta, chiar va sfatuiesc sa nu va alegeti avocatul asa, fara sa fi vazut cum gandeste, ce face, doar primul care se ofera. Ca se ofera din lipsa de clienti.

Alte discuții în legătură

Vreau pensie de întreținere pentru copil (nerecunoscut de tata). cum pot evita testul adn, dacă îl cere? anitadaniela anitadaniela In urma cu 3 ani am avut o relatie de lunga durata cu un tip. Ne-am despartit si cam 2 ani de zile m-a ajutat cat m-a ajutat, din cand in cand cu bani pt. ... (vezi toată discuția)
Paternitate gregh gregh Sint un barbat divortat de mai multi ani si care am dubii privind paternitatea copilului meu (l-am recunoscut dupa nastere) inca de cind s-a nascut. Copilul a ... (vezi toată discuția)
Test paternitate Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)