Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent
Iata despre ce este vorba : in Martie 2010 mi-a fost ridicata masina luata in leasing pt restana a 3 rate la leasing. Am predat masina in baza unui Proces Verbal .
Acum, am aflat cu stupoare ca mi s-a pus poprire pe conturi pt recuperarea diferentei de bani dintre suma datorata de mine si pretul vanzarii masinii, adica dublu. Si asta in conditiile in care am platit un avans de 20 %, am platit 3 ani leasingul.
Vin si va intreb :
1. E firesc si legal sa ma puna sa suport diferenta?
2. Nu a intrat in vigoare legea insolventei pt persoanele fizice?
3. Imi pot popri toate conturile deschise pe numele meu?
4 . Ce procent e legal sa mi se opreasca ? Pt ca presupun ca nu mi se ia salariul 100 % .
Va rog ajutati-ma ca sunt chiar disperata..:((:((:((
Multumesc
Am avut aceeasi problema. Se pare ca exista in contract o clauza ca in momentul in care masina este ridicata , firma de leasing o va vinda iar diferenta pana la valoarea masinii cumparate sa fie achitata in continuare de catre cumparatorul initial. Acum nu mise pare normal sa esiste o clauza de acest gen . Intrebare: daca atac clauza in instanta am sanse de izbanda?
Firma in cauza este [editat]. Cumparatorul mi se pare nu este protejat in nici un fel de aceste practici.
va multumesc.
Daca nu in instanta atunci la CEDO?
incercati sa vorbiti si cu executorul.
Sa dati un angajament in fata lui ca veti achita lunar suma de direct la el cu conditia de a va ridica poprirea. Poate merge.
AM REUSIT !!!! Am reusit sa vb cu executorul si sa ne intelegem !!!
sunt foarte fericita..
Va multumesc mult pt sfaturi !!! :hugall:=D>
Poprire pe conturi
bet1
Doresc sa va intreb daca dupa ce am predat o masina cumparata in leasing pt care am achitat avans plus un an jumate de rate a cate 230 euro,este normal ca ... (vezi toată discuția)