Un individ sa ai spunem X a fost oprit de catre un echipaj de politie rutiera acestia au constatat ca nu detinea permis de conducere. S-a intocmit un dosar penal si a fost judecat , un an cu suspendare si 2 ani sub observatie, instanta s-a pronuntat in cursul anului 2011 Martie. Pana aici totul OK.
In luna Aprilie, dimineata in jurul orelor 04 a fost trezit din somn de o persoana de sex feminin, care cerea ajutor, individul iesind afara a constatat ca este grava situatia femeia fiind cazuta la pamant.
Avand cheile de la masina aintr-o-dus victima pe bancheta si a demarat la spital (urgenta). Intr-e timp femeia si-a revenit, speriata a cerut sa coboare……tot asa, persoana in cauza a lasat-o in parcarea de la spitalul de urgenta, dupa care s-a intors acasa, bineinteles tot cu masina, precizand ca era in chilot si partea de sus a pijamalei. Individul in cauza a facut scoala de soferi de 7 ori neputand da examen doar la localitatea de domiciliu.
Asa ca a condus si a doua oara fara permis, prima o stim, a doua caz de forta majora posibil.
Comform legi a comis infractiunea la intoarcerea acestuia de la spital, acum el avand un alt dosar pe rol cand pe cel anterior nu s-a uscat inca bine cerneala. Ce ar fi de facut domnilor, puteti sa imi dati o sugestie???????.
Va multumesc……..,
Daca a fost prezent la judecata hotararea nu se comunica ca in civil.
Daca ar putea declara apel cu succes ar fi mai usor sa fie scos la o pedeapsa cu suspendare...
Intru prea in intimitatea religiei dumnealui si nu doresc acest lucru, exista o comuna numita OSORHEI de Bihor, care numara cateva mii de persoane, am constatat cu stupoare ca nu detin TV, nu citesc ziare, telefoane mobile nu stiu daca este voie, dar internet nu au voie, in aceste cazuri am inteles daca sunt prinsi sunt exclusi din adunarea lor. In rest nu cunosc, doar atat ca respectiva familie nu detine tel mobil s-au fix.:-/
Chestiunea cu religia il poate ajuta dar trebuie dovedit.
Am fost la o audiere la care un pocait consumase baturi alcolice,a facu o ucidere din culpa si a fugit de la locul accidentului pentru ca nu avea permis.
Nu am mers la instanta dar am presupus ca va fi arestat si a fost arestat...
Depinde de multe lucruri,iar chestia cu religia in afara de dovedit mai presupune si o argumentare f bine motivata de avocat.
Fara avocat nu cred ca organul de ancheta va intelege apararea...
De asemenea,nici instanta nu ar intelege suficient de clar cat sa il ajute.