Era o ironie, pentru simplul fapt ca ceea ce ai postat de 13000 si la 14 e acasa, mi se pare aberant...
Toti procurorii primesc sporuri de pericol, etc..la DNA stiu ca sunt sporurile cele mai mari...si salariile cele mari drept urmare.
Un amic de al meu politist a fost sesizat noaptea in legatura cu o crima undeva pe la tara pe la 02 dimineata. Cand a ajuns la locul faptei a sunat procurorul, caci daca e vb de crima tb sa fie si procurorul la constatare. Procurorul l'a luat la impins vagoane, ca de ce il suna la ora asta?! :)) si s'a plans si la seful politiei :)) care si el l'a luat la ture pe bietu' politist care isi facea doar datoria....asa ca crede'ma....nu muncesc NOPTILE! ;))
Nevertheless...dar despre cine vorbesc imi este foarte apropiat, cunosc munca pe care o face, este procuror general pe langa o curte de apel si nu prea are timp de venit acasa la ora 14. Dar scuza-ma, hai sa ne concentram la altceva si bafta in sesiune...
Subtilitatile ma depasesc! Presupun ca nu esti prim-procuror la vre-un parchet de pe langa vre-un Tribunal, cu doctorat in procesual penal de stii cat muncesc sau cat castiga bietii procurori...nici eu. Dar io cunosc pe respectiva dna de care am vb, ea m'a sfatuit sa merg in magistratura...sa traiesc bine ;)