mda..stiu...incerc totusi sa ma calmez, desi mai am de invatat destul de mult, si merge foarte greu! plus ca mai sunt si cele asa zis invatate din care nu stiu ce a mai ramas stocat acolo in memorie! :O
Ce parere aveti despre Tratatul de procesual civil al prof Ion Deleanu? Eu am invatat dupa el insa e asa de stufos dar mie imi place ca are multe exemple in explicatii.
Sheeba, nu e cazul sa intri in panica!Oricum nu rezolvi nimic asa...Mai este inca vreme, desi a trecut destul de repede timpul.Si oricum sa stii ca o parte din cunostintele invatate anterior raman, "se sedimenteaza" mai bine, nu se sterge asa cu buretele...
Spor la invatat!
Sheeba, nu e cazul sa intri in panica!Oricum nu rezolvi nimic asa...Mai este inca vreme, desi a trecut destul de repede timpul.Si oricum sa stii ca o parte din cunostintele invatate anterior raman, "se sedimenteaza" mai bine, nu se sterge asa cu buretele...
Spor la invatat!
Multam pentru incurajari! Chiar am nevoie in momentele in care am impresia ca nu imi aduc aminte ceva, uneori vreau sa apuc o idee . o notiune, sau aspecte pe care la momentul X le stiam bine si acum parca sunt total noi...cred ca si repetatul are ponderea lui majora intr-un astfel de examen.
N-ai pt. ce! Sunt mai multe lucruri care au fiecare ponderea lui...Importanta e si starea psihica; trebuie sa avem incredere si mult calm:)
Sheeba, tu ai mai dat acest examen pana acum?