advocate, tu ai intrat la INM, sau te pregatesti pentru august 2009?
Te intreb ca si eu acum ma gandesc ce carti sa imi cumpar, updatate 2009, care sa fie bune si sa nu invat prostii (si sa nu dau banii pe carti de teste gresite).
Eu astea ma gandesc sa mi le iau, sunt ok, sau imi recomandati altele?
CIVIL
1. Partea Generala. Persoanele - editia a IIIa revizuita - Boroi - 2008
2. Drepturile reale principale - Editia a III-a,revazuta si adaugita - Barsan - 2008
3. Drept civil. Teoria generala a obligatiilor (Editia a IX-a) – Statescu, Barsan - 2008
4. Contracte - Deak
5. Succesiuni - Deak
6. Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 4 – Ciobanu, Boroi - 2009
PENAL
1. Drept penal si drept procesual penal. Curs pentru examenul de licenta. Editia 2 - Boroi- 2009
2. Drept penal roman. Partea speciala, Editia a 4-a – Tudorel Toader - 2009
3. Codul de procedura penala - Adnotat cu legislatie si jurisprudenta - Neagu - 2009
TESTE
1. Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta, editia a III-a (actualizat aprilie 2009) - Voineag
2. Teste grila pentru examenul de licenta si pentru admiterea in magistratura si avocatura (editia a II-a) - Lazar, Stoica, Magureanu, Asadi
3. Teste grila pentru admiterea in magistratura - Editia a II-a, revazuta si adaugita – Ciobanu- 2009
Merci
Nu am de gand sa dau anul acesta, numai la anul, de-aia intrebam de carti, ca sa am timp sa mi le procur si sa ma apuc din timp de citit.