raspunsul la grila cu donatie este a si c daca datoria e determinata daca nu e det atunci nu e nici raspunsul c.parerea mea ca intrebarile astea ar trebui sa fie mai explicite.de unde ai luat grila .
eu la voineag am intalnit cateva aiurea
rares.serban a scris:
dislexic a scris:
In materia instigarii:
a) cand autorul savarseste o infractiune ramasa in faza tentativei, instigatorul raspunde in limitele de pedeapsa prevazute de lege pentru fapta consumata
b) cand instigatorul impiedica producerea rezultatului nu raspunde
c) in cazul tentativei nepedepsibile in sarcina autorului, instigatorul raspunde in limitele de pedeapsa prevazute pentru fapta consumata
nu am mai trecut prin penal de mult dar cred ca -- a -- ( la -c- se aplica 29 al 1 CP)
cred ca a si b
m09ny a scris:
Nu am de gand sa dau anul acesta, numai la anul, de-aia intrebam de carti, ca sa am timp sa mi le procur si sa ma apuc din timp de citit.
eu te sfatuiesc sa ai putintica rabdare , e posibil sa intre cat de curand in vigoare noile coduri si modificarile sant foarte multe ( poti sa vezi proiectele pe net) - din cate stiu eu a demarat procedura de asumare a raspunderii a guvernului pt promulgarea noilor coduri-- :stunned:
o grila :
Nu poate fi valabila o donatie care contine:
a) o conditie potestativa simpla din partea donatorului
b) o dubla conditie , una suspensiva si una rezolutorie
c) obligatia donatarului de a plati o datorie viitoare a donatorului
mihai s. a scris:
rares.serban a scris:
dislexic a scris:
In materia instigarii:
a) cand autorul savarseste o infractiune ramasa in faza tentativei, instigatorul raspunde in limitele de pedeapsa prevazute de lege pentru fapta consumata
c) in cazul tentativei nepedepsibile in sarcina autorului, instigatorul raspunde in limitele de pedeapsa prevazute pentru fapta consumata
nu am mai trecut prin penal de mult dar cred ca -- a -- ( la -c- se aplica 29 al 1 CP)
cred ca a si b
vad ca dislexic ne-a aruncat o grila si a disparut..........
rasp. -b- nu e corect pt ca instigatorul in situatia respectiva va raspunde pt instigare neurmata de executare art 29 al1, la fel si la raspunsul -c-
mihai s. a scris:
rares.serban a scris:
dislexic a scris:
In materia instigarii:
cred ca a si b
vad ca dislexic ne-a aruncat o grila si a disparut..........
rasp. -b- nu e corect pt ca instigatorul in situatia respectiva va raspunde pt instigare neurmata de executare art 29 al1, la fel si la raspunsul -c-