Parca in sistemul anglo-saxon inculpatul depune juramant, deci americanii ori nu l-au citit pe Beccaria ori nu ii intereseaza parerea din cartea aia...De lege ferenda, poate ca ar trebui si la noi sa depuna juramant. Juramantul creeaza o stare psihica care nu te indeamna sa minti...deci nu cred ca ar strica ca si inculpatul sa depuna.
si unde vei sta ?
eu ca mai bine am merge la concertul Madonnei .....
ne-ar prinde bine
iar a 2 -a zi am fredona cantecele in fata mult elaboratelor grile ( ma gandesc cu groaza la ce grile vor fi.... de nici nu o sa stim de unde le-au scos)
eu consider ca am facut anul acesta un pas inainte pentru examenul de anul viitor :wave:
si unde vei sta ?
eu consider ca am facut anul acesta un pas inainte pentru examenul de anul viitor :wave:
DC a scris:
Parca in sistemul anglo-saxon inculpatul depune juramant, deci americanii ori nu l-au citit pe Beccaria ori nu ii intereseaza parerea din cartea aia...De lege ferenda, poate ca ar trebui si la noi sa depuna juramant. Juramantul creeaza o stare psihica care nu te indeamna sa minti...deci nu cred ca ar strica ca si inculpatul sa depuna.
cred ca americanilor li se asigura dreptul la tacere chiar prin constitutie si cred ca ei cunosc celmai bine notiunea de prezumtie de nevinovatie asa ca s-ar putea sa te inseli.
nimeni nu va putea fi constrâns să mărturisească împotriva propiei persoane Al V-lea amendament