avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
aemilia a scris:
cei care nu ne situam printre cei 81 vom avea probleme in solutionarea cazurilor care ni se vor repartiza

Nu e vorba de asa ceva! Exagerez un pic! :P
Dar cand ii vad pe unii ca se vaita de testul logic sau de interviu. #-o Intelegeti ca voi vreti sa ajungeti magistrati, nu maturatori de strazi!;)
maark, with all due respect, se vede de la o posta ca nu esti in pielea candidatilor ... daca te vei uita in grila vei vedea ca sunt intrebari care nu le faci in 10 minute, si asta pe hartie. E adevarat ca sa iei trei e de toata jena, dar , dupa cum banuiesc ca stii, aceste teste sunt cele LSAT, de la americani si, dupa cum sunt sigur ca stii, acolo se spune ca daca faci 70% inseamna ca esti mai inteligent decat 90% decat ceilalti, iar daca faci 50% esti mai inteligent decat 46% din semenii tai. Asa ca mai gandeste-te! Cu logica ta infailibila o sa fie a piece of cake. In ceea ce priveste examinarea medicala, nu vad de ce nu ar fi testati cu 2 luni inainte, tinad cont ca tot o platesc ei. Interviul inainte de logica, ar elimina dubiile si ar conferi ceva mai multa obiectivitate.
Sunt absolut convins ca esti total detasat de acest examen, cu toate astea iti respect punctul de vedere
Si testele de specialitate sunt trecute doar de 300 de insi pentru ca sunt facute sa te rupa, intrebari care au un raspuns atat de gresit , incat si un student de anul I de la Spiru s-ar da seama ca ceva nu e in regula cu formularea lor.
Stiam ca sunt teste LSAT, insa nu si procentele enumerate de tine. In aceste conditii trebuie sa modific 70 cu 50! Scuze! :)
Interviul este legat de unele intrebari din testul de logica, oricum pot complica si mai mult admiterea daca vor, candidatii trebuie sa se ridice la nivelul cerintelor!
Stiu cum sunt testele de specialitate... de la an la an mai grele si-mi dau seama de asta dupa punctajul pe care il obtin facand testele din fiecare an, acum cativa ani erau poate la un nivel apropiat de examenul de licenta de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, au scazut media de la 8 la 7 si cu acesta ocazie au crescut dificultatea intrebarilor. Cu intrebarile din ultimii ani, fara a scade nota de promovare a examenului la 7 nu se ocupau nici macar 20% din locuri!:stunned:
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
maark, utilizator
Intrebare pentru auditori: s-a afisat orarul pentru anul I? Eu nu reusesc sa dau de el pe net iar la avizier nu am cum saajung. Aveti informatii daca avem ceva programat pentru luni?:help:
pt NIKA, a facut o colega un grup pe yahoo, inm2009, unde apare si orarul. scrie-i ei pe adresa iga.monica@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)