avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
sunt suspecte desele iesiri la toaleta( acum 2 anii o tipa a iesit de 2 ori) testele grila de la logica sunt postate pe site-urile csm si INM-lex ... 5 sunt picati definitiv la psihologic, deci adio magistratura!
Si daca a iesit de doua ori ce? A fost caldura mare in ambele zile ale examenelor. Multi oameni nu au putut manca de dimineata din cauza emotiilor dar s-au hidratat bine ca sa nu li se faca rau de la caldura si evident au simtit si nevoi fiziologice. Nu toata lumea poate sa "tina" 2-4 ore dupa un litru de apa. Ce e asa ciudat si suspect?
Stie cineva, pana la urma a intrat Rely? La reexaminarea psihologica adica.Doar o curiozitate..
In situatia asta in mod logic ar trebui chemati la psihologic urmatorii 5 candidati de sub linie pt. a se ocupa locurile . Regulamentul examenului nu prevede ce se intampla in aceasta situatie #-o, asa ca cei in cauza nu va lasati ..... faceti o cerere catre CSM in acest sens ( daca azi nu se afiseaza nimic ) ca aveti sanse reale de a nu pierde inca un an . Bafta multa
buna ziua
am urmarit dezbaterea pe tema psihologicului
stiu un caz de acum vreo cativa ani , cand un auditor a picat testul psihologic , si la reexaminare , dar nu a fost respins sau exclus , ba dimpotriva a terminat inm si acum profeseaza , dar a avut o serie de intrevederi ( nu mai stiu daca au ajuns chiar si la proces ) cu CSM si a tot repetat acest psihologic pana .... in cele din urma a fost "admis "
chiar sunt curioasa sa vad cu se solutioneaza si acum aceasta problema ....
pot cei in situatia asta nefericita mai au putere sa ne impartaseasca si noua

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)