avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
am inteles ca unul dintre cei 2 cu buna reputatie avut o condamnare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice dar intervenise reabilitarea in cauza.
fapta s-a intamplat cand nici nu era student la drept ci inainte -cand avea alta orientare profesionala-!
ce ziceti e corect!!!!!??????
sergiu cristianb a scris:

am inteles ca unul dintre cei 2 cu buna reputatie avut o condamnare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice dar intervenise reabilitarea in cauza.
fapta s-a intamplat cand nici nu era student la drept ci inainte -cand avea alta orientare profesionala-!
ce ziceti e corect!!!!!??????

Pai indeplineste una din cele doua conditii impuse:
1. lipsa antecedentelor penale
2. buna reputatie (la televizor am avut la stiri vreme indelungata cazul acelei judecatoare care a condus beata si scandalul pe care l-a facut pentru ca nu vroia sa i se recolteze probele biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, deci numai buna reputatie nu are femeia)
Asa si cazul de fata, a interveit reabilitarea, indeplineste prima conditie, dar ce te faci cu bautura si cu ce produce ea, pe sleau scandal public, daca omul are functie publica... parerea mea e ca nu indeplineste a doua conditie.
Eu am auzit de mai multe metode de fraudare a examenului de admitere. Repet am auzit de la diversi colegi, care la randul lor au auzit de pe la facultati (Universitate Bucuresti), si nu cunosc vreun caz concret. Eu sper din tot sufletul sa nu fie adevarat si, daca s-a intamplat, totusi, sper sa fie cazuri izolate. Metodele pe care le-am auzit:
- pregatire cu profesori care predau la INM si care fac parte din comisiile de examen (in speta este vorba despre d-l Boroi Gabriel); am inteles ca se fac sedinte de pregatire care ar costa vreo 200 euro
- copiatul la examen de la colegul de langa tine; am o suspiciune la admiterea din anul acesta referitoare la doua fete admise, cu nr de participare consecutiv , din acelasi judet si rezultate asemanatoare 89, respectiv 85; eu astept o pare pertinenta de la auditorii care au intrat si le cunosc pe cele 2 domnisoare - Margan respectiv Maria
- copiatul cu handsfree - am inteles ca in 2008 a intrat o domnisoara folosind aceasta metoda: baremul cu rezultatele grilelor se afiseaza inauntrul sediului INM cu 15 minute inainte de sfarsitul celor 4 ore de examen; deci, cine are acces in sediul INM poate transmite prin telefon rezultatele grilelor unui candidat aflat in examen (in speta era vorba de prietenul domnisoarei admise )
nu stiu ce rost au comentariile astea. eu am participat la examen si l-am si luat fara nicio pregatire cu vreun prof si fara copiat. am invatat aprox 8 luni, aproape in fiecare zi. am cam uitat de prieteni, de familie etc.
eu zic k nu are rost sa aruncati cu rahat in admisi. si mai ales sa le mai si publicati numele pe forum.

da, si eu am auzit ca unii candidati care au intrat fost cu globul de cristal si globul le arata raspunsurile corecte:)

hai sa fin seriosi ca ceea ce ai scris sunt aberatii
1. formatorii nu se "complica" pt. 200 euro sedinta
2. cele 2 fete aveau grile diferite daca stateau una langa alta
3. cam putin 15 min sa "imbulinezi" si sa mai fi si atent sa nu te vada nimeni cu hands free

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)