cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Nu pot sa cred ca Daniel M si-a facut cont azi doar pentru a improsca cu "suspiciuni ieftine " munca asidua a celor care au reusit.
Ma intreb macar a avut experienta de a fi vreodata in sala la un astfel de examen ???
Eu una nu cred....ca atunci si-ar fi dat seama ca acest examen este in primul rand o lupta cu cronometrul, ca nu ai timp de alte preocupari...
ASTA E: suntem un popor atoatecunoscator: fotbal...politica...circulatie...justitie...
Nu mai aruncati cu noroi in cei care au intrat!
Nu zic ca anumite suspiciuni n-ar fi intemeiate; e posibil sa se faca meditatii atat la materiile de drept, cat si la logica...probabil pe bani grei, DAR examenul poate fi luat, fara pile, fara meditatii, dar cu multa munca si multe sacrificii!Iar cei care au intrat stiu ca asa este!
Cat despre fetele date ca exemplu, in primul rand nu e corect sa fie nominalizate asa!Pana la urma poti lua fiecare candidat de pe lista aia si sa pui semnul intrebarii in dreptul lui!E o bataie de joc la adresa muncii fiecaruia dintre noi!In al doilea rand, eu le cunosc pe amandoua si chiar nu cred ca o asemenea suspiciune este fondata.In al treilea rand, cum a zis cineva,daca au avut numere succesive, inseamna ca au avut grile diferite, si e chiar greu sa te holbezi in grila celui de langa tine, sa cauti intrebarea, sa vezi ce a imbulinat si asa mai departe...Iar cand esti si presat de timp cu atat mai mult!
Cat despre hands-free, eu stiu ca anul acesta s-a modificat regulamentul, in sensul ca s-au afisat rezultatele dupa inchierea probei.In plus, 15 minute chiar e putin pentru imbulinat, in conditii de stres, emotii si concentrare maxima...
Intr-adevar, regulamentul duce lipsuri la capitolul organizare (mai ales testul psiho), dar cei care au intrat nu sunt vinovati pentru asta...
felicitari celor care au intrat, invatand pe rupte! Cu toate acestea nu pot sa remarc faptul ca sunt prea multe suspiciuni... se stie ca, in general, e f greu sa intri din prima la INM... deci cei care se simt ofensati ca se improasca in ei cu noroi ar trebui sa isi aduca aminte prin ce au trecut ei cand nu au luat, mai ales ca an de an ( in ultimii 5 ani, macar) grilele sunt gresite, lucru dovedit si la barem si astfel de greseli dau sansa unora care nu luau 7 sa treaca se grila si chiar sa intre, iar unii cu 7.3 -7.4 sa pice din cauza interviului, sau din cauza psihologicului ori ca nu au o buna reputatie,,, so give me a break!!!
se intra la inm pe bune, fara pile, stiu 10 persoane care au intrat din prima si pe propria piele si stiu copii de procurori care nu au intrat nici a 2a oara....
nu mai speriati lumea, nu mai speculati, poate doriti ca unii care citesc sa se sperie si sa nu mai dea la inm pe ideea ca dk nu e mama procuror nu are rost. NU E ADEVARAT!!!
mai bine puneti mana si invatati
cat despre cele 2 fete...nu au copiat, se descurca prea bine la inm...sau teoria conspiratiei merge pana acolo incat si-au platit si formatorii? sau poate stau cu handsfreeul in ureche toata ziua....
e un examen cu anumite hibe, legate de ordinea in care se dau probele, dar nu e un examen la care sa-ti poti pune pile si nici in meditatii nu cred, cei care credeti ca unii au facut meditatii inseamna ca nu stiti ce memorie va trebuie pt un asemenea examen....nu e totul de intelingenta si mai uitati-va si pe deciziile csmului sa vedeti cam cate persoane fac subiectele ( cam 20 la fiecare materie si sunt de la mai multe centre universitare)
mult succes anul care vine si incercati sa lasati frustrarile pt ca am vazut pe propria piele ca cei care intra dupa 2,3 ani de experienta...avocat/consilier etc se descurca mult mai bine la inm