avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
da, nu poti baga la INM pe unul care are n-are habar de drept, al oricarui copil ar fi.........dar poti sa-l ajuti; si daca el a facut putin peste 70 de pct. si a luat 10 la interviu+ceva la rationament, ca nu e prost, doar ii e mai greu sa invete vreo 7-8 ore pe zi........intra fara probleme. In timp ce altii, fara "sansa" la interviu, dupa ce au muncit 7-8 ore pe zi, si poate dau si a 2-a, a 3-a oara, sunt obositi, vin de la cateva sute de km din tara pentru interviu si nu mai sunt asa de relaxati ca ceilalti........
7-8 ore pe zi e putin. si cu asta am inchis subiectul
multa bafta
Referitor la pregatirea cu profesori si copiatul cu handsfree am scris doar ce am auzit de la unii colegi. Nu am spus ca este adevarat si ca ar trebui cei ce intra pe acest forum sa creada acest lucru. Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar exista o "vorba" care spune ca in orice zvon, barfa exista si un sambure de adevar.
Cat despre cele doua fete admise, imi cer scuze fata ele, stiu ca intr-un fel am improscat in munca lor cu noroi, dar am avut o suspiciune. Cred ca banateanca este una dintre cele doua, si daca ea imi spune ca nu s-a intamplat asa cum am scris, eu o cred si o rog sa ma ierte.
Bafta la invatat si sa speram ca admiterea de anul viitor va fi una si mai corecta decat cea de anul acesta!
dar de galca ce zici MISS?
sa nu imi spui ca el a dat examenul cat timp era tatal sau sef CSM si ca nu a fost ajutat... si 7-8 ore pe zi reprezinta enorm pentru unul care se chinuie 5 ani sa intre si sa pice la un interviu subiectiv ,, e putin pentru ca a muncit degeaba, a muncit ca una ca tine sa ii spuna ca e un prost si ca nu stie sa invete... ca nu s-a prezentat cum trebuie la interviu sau la psihologic... sa cazi si tu la cateva sutimi ( sub 10) si sa te mai auzim ce zici .. oare nu ai improscat tu cu noroi in cei care au fost nedreptatiti la psiho si la interviu si carora le jignesti inteligenta? mai gandeste-te!
ok, poate sunt eu mai inceata si atunci mie mi-au trebuit mai multe ore de invatat pe zi , altii invata si mai putin si tot intra....bravo lor. nu am improscat cu noroi in nimeni pt ca nici macar nu stiu la ce ati picat cei care sustineti ca nu e un examen pe bune si in niciun caz nu am zis ca cineva ar fi prost, asa ca nu inteleg de unde aceste concluzii. eu atata sustin...ca nu cred ca a existat vreo frauda, nu cred. noroc da, sa pici la o comisie, sa ai o zi buna, sa te poti concentra fata de altul care poate era racit sau mai stiu eu ce alta problema avea, dar de la asta pana la nepotisme e cale lunga. si scriu toate astea pt ca probabil sunt unii ca mine care citesc si se sperie/ intimideaza cand vad ce sustineti voi, scriu pt ca eu m-am panicat anul trecut cand am citit pe forum diverse variante si fabulatii si vroiam sa ma las batuta cu acest inm din cauza imaginatiei unora.

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)