black23_ro a scris:
BUNA SEARA ! Revin cu o intrebare care a mai fost adresata dar la care nu am gasit nici un raspuns clar : la drepturi reale la proprietatea publica si privata: caract, atrib, dr de propr comuna... ce anume tb exact citit? eu invat din barsan... ar putea cineva sa fie ft explicit sa pricep si eu... va multumesc anticipat
Eu tocmai am terminat, Barsan si am invatat tot, mai putin publicitatea dobandirii dreptutilor reale, invata proprietatea: publica si privata (tot ce priveste - 79-160), modalitati juridice ale dreptului de proprietate (160-189), apararea dreptului de proprietate (196-234), posesia, (234-252), dezmembramintele (262-297), moduri de dobadire a drepturilor reale (avem accesiunea si uzucapiunea 305-331, dar nu ar strica sa vezi si legea, hotararea de judecata, traditiunea, ocuparea - sunt doar cateva pagini-la valoarea noastra nu mai conteaza). bafta...
daca va plac revin si cu alte grile ---- puteti face si voi la fel
am si eu o intrebare care poate suna tampita:">eu dau anul asta prima data examenul si nu am de unde sa stiu:sorry:un profesor mi-a zis ca la examen i-au lasat cu codurile pe masa.... intrebarea mea e : inca se mai intampla asta si acum la prima faza , a testului grila sau s-a procedat asa pe vremuri , la interviu, cand trebuiau rezolvate spete? nu radeti prea tare, sunt si eu un novice :P:P:P