dislexic a scris:
stiti despre ce este vorba,
Ceva am citit, dar din pacate mi-am "notat" doar ..in creier ideea (zicand ca, daca va fi cazul sa caut, am sa gasesc, pentru ca in practica n-am de gand sa depun recursuri altminteri decat la instanta a carei hot se ataca).
Incercand sa caut acum pe site-ul ICCJ m-au apucat dracii.
Oare de cata inteligenta e nevoie pentru a intelege ca pe cel ce cauta nu-l intereseza toata polologhia din titlul comunicatelor (gen: In sedinta din... Inalta .. Sectiile Unite ...Procurorul ...) ci fix "in legatura cu interpetarea si aplicarea...cui dracu' l-au dat...
Sau cat de greu era ca langa titlul "Decizia XXX 200...toamna ... sa fi scris (prescurtat) si in legatura cu ce e (ca sa nu fie nevoie sa deschizi 50 de decizii pana o nimeresti pe cea careia i-ai uitat numarul).
UPDATE
Nu este un RIL
Este vorba despre Decizia Curtii Constitutionale nr. 737 publicata la 25.07.2008 (gasita dupa ca m-am calmat).
Admite excepţia de neconstituţionalitate ...şi constată că dispoziţiile art. 302 din Codul de procedură civilă sunt neconstituţionale în partea care prevede "sub sancţiunea nulităţii".